• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar live: Πρεμιέρα για την Moto2
Οι έμπειροι οδηγοί έχουν το πλεονέκτημα της γνώσης της πίστας
Νέα 09/04/2010 - 00:14

 

Ο Alex De Angelis, ήταν ο ταχύτερος της πρώτης επίσημης εμφάνισης των 41 μοτοσυκλετών της νέας κατηγορίας ΜΟΤΟ2, στην πίστα του Κατάρ. Ο οδηγός από το Σαν Μαρίνο στο τέλος των δοκιμών πήρε ξανά την πρώτη θέση που στο ενδιάμεσο είχε χάσει – προσωρινά από ότι αποδείχτηκε – από το νεαρό Βρετανό Scot Redding, που εντυπωσίασε όπως και στο τελευταίο τεστ στην Jerez. Ο Toni Elias, ίσως το μεγαλύτερο φαβορί για τον 1ο Τίτλο της κατηγορίας με τους κινητήρες Honda 600, δεν κατάφερε να βρεθεί κοντά στους πρώτους και έμεινε εκτός δεκάδας με 1.3’’ διαφορά από την κορυφή, αφού όπως είδαμε στο ΒΟΧ του, δεν μπορεί καν να σηκώσει μόνος του το δεξί του πόδι, για να ανεβεί στην μοτοσυκλέτα και το κάνει με τη βοήθεια των μηχανικών, λόγω του γνωστού ατυχήματος που είχε στην Jerez.

 

Έτσι 3ος ανέβηκε ο Julian Simon, ο περσινός Πρωταθλητής των 125. Έκπληξη ήταν η 4η θέση του Ελβετού πρώην 125αρη, Dominique Aegerter, που στο τέλος των 60 λεπτών, πέρασε μπροστά από τον Γερμανό Stefan Bradl, που ήταν συνεχώς στους πρώτους.

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Roberto Rolfo, Alex Debón, Karel Abraham, Gabor Talmacsi και Alex Baldolini, όλοι οδηγοί με προηγούμενη εμπειρία από την πίστα, αφήνοντας πιο πίσω τους εντυπωσιακούς στις χειμερινές δοκιμές, Kenny Noyes, Yoni Hernandez, που όμως δεν είχαν ξαναοδηγήσει στο Κατάρ.

Το πλαίσιο της μοτοσυκλέτα του Pasini
Το πλαίσιο της μοτοσυκλέτα του Pasini
O Elias δεν μπορεί να οδηγήσει όπως θέλει
O Elias δεν μπορεί να οδηγήσει όπως θέλει
Dosoli - Cluzel, τα λένε, προβλήματα για τον Γάλλο οδηγό
Dosoli - Cluzel, τα λένε, προβλήματα για τον Γάλλο οδηγό
Άναψαν τα φώτα στο Κατάρ για τη νέα κατηγορία
Άναψαν τα φώτα στο Κατάρ για τη νέα κατηγορία

Επόμενο άρθρο »

Qatar live: Τι μας είπαν οι πρωταγωνιστές

« Προηγούμενο άρθρο

Πολύπλοκος ο τεχνικός έλεγχος των νέων πρωτότυπων

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα