• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar live: Τι μας είπαν οι πρωταγωνιστές
Η αποστολή του περιοδικού MOTOGP WORLD στην πίστα Losail
Νέα 09/04/2010 - 00:33

 

Ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά και επίσημα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP του 2010. Οι μικρές μοτοσυκλέτες των 125cc μπήκαν στην πίστα και ο νεαρός Pol Espargaro, είναι μέχρι στιγμής ο ταχύτερος.

Όμως πριν από τις πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές ο απεσταλμένος μας Δημήτρης Διατσίδης είχε την ευκαιρία, έστω και για λίγο, να μιλήσει με τους «fantastic four», τους 4 κορυφαίους οδηγούς της περσινής χρονιάς, αλλά και με αρκετούς από τους υπόλοιπους.

 

«Τι κάνεις, πως περνάτε εκεί στην Ελλάδα;», ρώτησε ο Valentino Rossi και μας έδειξε ότι είναι φέτος (εκτός από ενημερωμένος), στην καλύτερη κατάσταση από ποτέ, όσον αφορά την αγωνιστική του προετοιμασία. Είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον στόχο του που είναι το 10ο! Θα μιλήσει ακόμη λιγότερο με τον τύπο, από το λίγο που μιλούσε μέχρι τώρα, θα μειώσει στο 50% τις υποχρεώσεις εμφανίσεών του σε εκδηλώσεις των χορηγών του και της ομάδας και θα γίνει κάτι σαν τον Pedrosa, που όταν μπαίνει στην πίστα δεν βλέπει τίποτε άλλο.

Η περικεφαλαία των Σπαρτιατών στο κράνος του Lorenzo!
Η περικεφαλαία των Σπαρτιατών στο κράνος του Lorenzo!

 

Βέβαια σε ένα σύντομο χαιρετισμό ο Dani Pedrosa μας είπε ότι αισθάνεται από πλευράς φυσικής κατάστασης καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά του στα MotoGP και ότι θα το παλέψει και εδώ στο Κατάρ, για ένα θετικό αποτέλεσμα.

 

Ο άλλος Ισπανός, ο Jorge Lorenzo μας είπε ότι είναι «ΟΚ», χαρακτηριστικά και ότι «όλα πηγαίνουν καλά με το χέρι» και ότι είναι έτοιμος για μια δυνατή χρονιά. Μάλιστα στο πίσω μέρος του κράνους του έχει την περικεφαλαία των Σπαρτιατών (δείτε σχετική φωτογραφία), που αποτελούν πηγή έμπνευσης και αγωνιστικού πνεύματος για τον ίδιο, ένα σήμα που έγινε λογότυπο και του Fun Club του νεαρού οδηγού. Φέτος ο Lorenzo μπορεί να κάνει την καλή του χρονιά, είναι η αίσθηση του υπογράφοντος, τώρα πριν αρχίσει το Πρωτάθλημα, γιατί μετά πολλοί θα λένε «το είχα πει εγώ!»

Ομαδική φωτογραφία λίγο πριν μπουν στην πίστα
Ομαδική φωτογραφία λίγο πριν μπουν στην πίστα

 

Αρκετή ώρα μιλήσαμε με τον συνήθως λιγομίλητο Casey Stoner! Πρώτα – πρώτα μας ευχαρίστησε για το εξώφυλλο του 18ου τεύχους του MOTOGP WORLD και για το σχετικό ρεπορτάζ από το Wrooom 2010. Μετά μας είπε ότι ναι, περιμένει ένα καλό ξεκίνημα εδώ στο Κατάρ, αλλά ότι αυτό δεν σημαίνει σχεδόν τίποτε για την έκβαση του πρωταθλήματος. Πάντως δεν παρέλειψε να δείξει ψυχολογικά έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Valentino και τους υπόλοιπους.

 

Σε σύντομες συναντήσεις με τουςΟ Lorenzo για την Ισπανική TV

Ο Lorenzo για την Ισπανική TV
Colin Edwards, Marco Melandri, Aleix Espargaro, είδαμε στα μάτια τους τη φλόγα για τη στιγμή που θα πατήσουν σε λίγο την πίστα με τις μοτοσυκλέτες τους.

Το εγχειρισμένο χέρι του Lorenzo
Το εγχειρισμένο χέρι του Lorenzo
O απεσταλμένος μας Δ.Δ., συζητά με τους ανθρώπους της Dunlop για την ΜΟΤΟ2
O απεσταλμένος μας Δ.Δ., συζητά με τους ανθρώπους της Dunlop για την ΜΟΤΟ2

Επόμενο άρθρο »

Qatar live: Stoner «αέρα – πατέρα»

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar live: Πρεμιέρα για την Moto2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα