• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η JiR στην Moto2
Νέα 09/04/2010 - 10:14

Η εταιρεία JiR που έχει αποτελέσει φυτώριο αναβατών που εξελίχθηκαν με μοναδικό τρόπο στην μεγάλη κατηγορία φέτος κάνει το ντεμπούτο της στην κατηγορία Moto2 εξοπλισμένη με πλαίσιο της TSR. Προς το παρόν η JiR πρόκειται να συμμετάσχει τουλάχιστον τρία χρόνια στην νεοσύστατη κατηγορία. Φέτος αναβάτες της είναι οι Mattia Pasini και Simone Corsi.  

 

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της ομάδας Gianluca Montiron η νέα κατηγορία αποτελεί μία καινούργια πρόκληση εφόσον όλες οι ομάδες θα έχουν τον ίδιο κινητήρα αλλά θα πρέπει να εξελίξουν το δικό τους περιφερειακό εξοπλισμό. Ο ίδιος δε μεταξύ άλλων δήλωσε προσφάτως τα εξής: “Εδώ και αρκετά χρόνια κυνηγούμε τα καλύτερα αποτελέσματα, βασιζόμενη στην φιλοσοφία της ομάδας και την τεχνική κατάρτιση καθώς επίσης την φιλοδοξία για κάθε επιτυχία, στοιχεία που διακρίνονται σε κάθε στόχο της JiR. Η συμμετοχή της JiR στην Moto2 είναι ένα τριετές σχέδιο που με μεγάλες επενδύσεις. Πρόσωπό μας στα paddock είναι οι αναβάτες που καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να μας ανταμείψουν με καλά αποτελέσματα στην πίστα έπειτα από την σκληρή δουλειά που γίνεται στο pit box. Είμαστε τυχεροί που έχουμε σ’αυτό το σχέδιο κάποιους υποστηρικτές που μοιράζονται το ίδιο πάθος καθώς επίσης την προώθηση του σπορ με στόχο να επανέλθουμε σύντομα στα MotoGP

 

Η Ιαπωνική εταιρεία TSR προμηθεύει το πλαίσιο οι αναρτήσεις προέρχονται από την Ohlins, τα φρένα από την Brembo και οι ζάντες είναι της Marchesini. Η σχεδίαση του φέρινγκ φέρει έντονες ομοιότητες με αυτό των Honda των 250cc ιδίως στο άνω μέρος του.

Επόμενο άρθρο »

Οι οικολογικές ευαισθησίες του Mika Kallio

« Προηγούμενο άρθρο

Η Honda ανοίγει ελαφρώς τα χαρτιά της

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα