• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Puig απαντά στην ΚΤΜ
«Θα ήθελα να τους δω να….»
Νέα 01/03/2019 - 13:48

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Alberto Puig – ο Team Manager της Repsol Honda – μίλησε για αρκετά θέματα, αλλά και για την ΚΤΜ.

 

Είναι γνωστή η κόντρα των δυο εργοστασίων, όπου κι αν βρίσκονται αντιμέτωποι, με τον Pierer της ΚΤΜ να δηλώνει πριν από δυο εβδομάδες ότι η Honda είναι στενόμυαλη.

 

Ο Stefan Pierer αναφερόταν στον Dani Pedrosa και, όπως ήταν φυσικό, ρώτησαν σχετικά τον Puig.

 

«Κατ’ αρχάς, αυτό που θέλω να πω είναι ότι σέβομαι πολύ τον κ. Pierer, έναν άνθρωπο που δημιούργησε μια από τις καλύτερες εταιρείες μοτοσυκλέτας στο κομμάτι του off-road».

 

«Εγώ πάντως έχω εμπειρία με τον Dani Pedrosa (σ.σ. ήταν μάνατζερ του Dani μέχρι το 2013) και δεν καταλαβαίνω γιατί είπε ό,τι είπε».

 

«Αν κάποιος έχει στηρίξει τον Dani σε όλη του την καριέρα, αυτός είναι η Honda. Το 2003 του δώσαμε τη μοτοσυκλέτα και με το ταλέντο του πήρε τον Τίτλο στα 125cc».


«Το 2004 και το 2005 του δώσαμε τη μοτοσυκλέτα και – με το ταλέντο του – πήρε δυο συνεχόμενους Τίτλους στα 250cc».

 

«Μετά, η Honda τον έβαλε στην εργοστασιακή της ομάδα το 2006. Την επόμενη σεζόν άλλαξε τελείως το σχεδιασμό της μοτοσυκλέτας για να ταιριάζει στον Dani».

 

«Είναι 13 χρόνια και σε όλη αυτή την περίοδο η στήριξη της Honda ήταν συνεχόμενη στις καλές και στις κακές στιγμές».

 

«Για να φτάσει σ’ αυτό το επίπεδο η KTM, πρέπει να κρατήσει μέχρι το 2031 τον Espargaro και τον Zarco και θα ήθελα να δω να το κάνει αυτό».

 

Τέλος, ο Puig επαναλαμβάνει τη θέση της Honda, ότι δηλαδή η ομάδα ήθελε τον Pedrosa, κάτι που όμως ο ίδιος ο Dani είχε διαψεύσει με δηλώσεις του.

 

«Θα θέλαμε πάρα πολύ να έχουμε τον Dani ως δοκιμαστή και πρεσβευτή της Honda, όμως αποφάσισε να πάει αλλού και το σεβόμαστε αυτό 100%».

Επόμενο άρθρο »

Επίσημη η νέα ποινή “Long Lap Penalty”

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Hamilton στο Qatar;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα