• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Aprilia Tuareg στο ντοκιμαντέρ «Βασίλισσα της Αφρικής»
Αγώνες 02/07/2024 - 14:54

Το ντοκιμαντέρ που θα συγκινήσει κάθε θαυμαστή των Αγώνων στην έρημο, μας δείχνει θεαματικές εικόνες που αφηγούνται την ιστορία των εξαιρετικά δύσκολων προσπαθειών των αγωνιζομένων σε αντίξοες συνθήκες.

Στον σκληρό Αγώνα Africa ECO 2024, έχουν αποτυπωθεί όλες οι ανησυχίες από την παραμονή μέχρι την ατελείωτη χαρά στον τερματισμό του Αγώνα στη θρυλική "Lac Rose" στο Ντακάρ.

Τον περασμένο Ιανουάριο, η Aprilia Tuareg έμεινε στην ιστορία με μια από τις πιο επικές παραστάσεις των τελευταίων ετών στα μεγάλα ράλι της Αφρικής: στο ντεμπούτο της στην έρημο, ο Ιταλική δικύλινδρη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο Jacopo Cerutti κυριάρχησε στον Africa Eco Race 2024 - σε μια απίστευτη διαδρομή, με τον Jacopo και την Tuareg να παραμένουν στην κορυφή κατά μήκος των 6.000 και πλέον χιλιομέτρων αυτής της θρυλικής διαδρομής από την Ευρώπη στο Ντακάρ της Σενεγάλης, που διασχίζει τόσο το Μαρόκο όσο και τη Μαυριτανία.

Αυτό το ιστορικό κατόρθωμα παρουσιάζεται ως μέρος ενός εκπληκτικού ντοκιμαντέρ που έγινε από την Piaggio και τα στούντιο που διαθέτει σε συνεργασία με την Punctum Image, το “APRILIA TUAREG QUEEN OF AFRICA”, το οποίο έκανε πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του τεράστιου πάρτι “Aprilia All Stars” και είναι πλέον διαθέσιμο σε όλους στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα της Aprilia.com και στο επίσημο κανάλι της Aprilia στο YouTube.

Το βίντεο συμπυκνώνει έναν κόσμο συναισθημάτων σε μόλις 20 λεπτά από μοναδικά πλάνα, με τις πιο εκπληκτικές εικόνες του Αγώνα και συνεντεύξεις με τα αστέρια: τους αναβάτες Jacopo Cerutti και Francesco Montanari και τους αδερφούς Vittoriano και Gianfranco Guareschi της GCorse, του επιχειρησιακού έργου της Aprilia Racing στην αγωνιστική της πορεία.

Ήταν μια προκλητική και άκρως απαιτητική παραγωγή κατά την οποία όλη η ομάδα παρέμεινε κοντά, ακολουθώντας τους πρωταγωνιστές για ένα δεκαπενθήμερο: από τις προετοιμασίες την παραμονή του Αγώνα μέχρι τους εορτασμούς στις όχθες της περίφημης Lac Rose (ροζ λίμνη) στο Ντακάρ. Το ντοκιμαντέρ εμβαθύνει στα συναισθήματα, τις προσδοκίες, τις προκλήσεις και τους φόβους που βιώνουν τόσο οι οδηγοί όσο και η ομάδα, κατά τη διάρκεια ενός Αγώνα που έχει τόσο πολύ ενδιαφέρον, αλλά είναι και απρόβλεπτος. Μια πρωτόγνωρη, βαθιά ανθρώπινη ματιά στα παρασκήνια μιας μοναδικής πρόκλησης, τόσο για ανθρώπους όσο και για οχήματα.

Το βίντεο επανεξετάζει επίσης τις νίκες των δύο πρώτων ημερών, οι οποίες επέτρεψαν στον Cerutti να δημιουργήσει και στη συνέχεια να διαχειριστεί έμπειρα το πλεονέκτημά του έναντι ισχυρών αντιπάλων όπως ο Botturi και ο Tarres, αμφότεροι με μοτοσυκλέτες Yamaha, οι οποίοι συνέχισαν την επίθεση σε μια προσπάθεια να ανακτήσουν τις θέσεις στην κατάταξη. Και για τον Francesco Montanari, τα συναισθήματα ήταν πρωτόγνωρα – ως ο απόλυτος νεοφερμένος που έφτασε στη γραμμή τερματισμού του Ντακάρ με δύο βάθρα, καθώς και διατηρώντας σταθερή παρουσία στην κορυφή των κατηγοριών, φέρνοντας τελικά ένα υπέροχο τερματισμό στην 8η θέση.

Οι υπέροχες εικόνες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια των 12 ημερών στην Αφρικανική έρημο αποκαλύπτουν επίσης τον βαθύ σεβασμό που υπάρχει μεταξύ των αντιπάλων και την έντονη αίσθηση κοινότητας που αναπτύσσεται μεταξύ όλων των συμμετεχόντων στο ράλι.

Οι Jacopo Cerutti και Francesco Montanari μετά τον Αγώνα!

 

APRILIA TUAREG ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ: www.aprilia.com/it_IT/aprilia-racing/aprilia-tuareg-racing/africa-eco-race/

 

Επόμενο άρθρο »

Η HRC με τον Aleix Espargaro ως Δοκιμαστή αναβάτη για το 2025

« Προηγούμενο άρθρο

Monster Energy Yamaha MotoGP:

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα