• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Hamilton στο Qatar;
Ενδεχομένως να είναι στο 1ο GP
Νέα 01/03/2019 - 13:07

Η νέα ομάδα της Petronas Yamaha δεν αποκλείεται να έχει την υποστήριξη ενός αστέρα της F1, του Lewis Hamilton, στo ντεμπούτο της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

 

Ο Hamilton, οδηγός της Petronas Mercedes, σχεδιάζει να δώσει το παρών στην πίστα Losail του Qatar, όπου στις 10 Μαρτίου θα γίνει το πρώτο GP του ’19.

 

Την τελευταία φορά που ο Hamilton – λάτρης της μοτοσυκλέτας, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές – είχε δει από κοντά Αγώνα MotoGP, ήταν το 2014 στην Καταλονία.

 

Μάλιστα τον περασμένο Δεκέμβριο, στην πίστα της Jerez, ο Lewis Hamilton είχε οδηγήσει μια R1M superbike, μαζί με τους Michael Van der Mark και Alex Lowes.

 

Εδώ να πούμε ότι στην παρουσίαση της ομάδας, ο Razlan Razali – CEO της SIC – έλεγε: «Δεν θα ξαφνιαζόμουν αν αργά ή γρήγορα η Petronas εμπλέξει και τον Lewis Hamilton. Θα δούμε».

 

Τότε ήταν που οι Morbidelli και Quartararo – οι οδηγοί της ομάδας – έλεγαν ότι θα ήταν χαρά τους να κάνουν το όνειρο του Hamilton πραγματικότητα και να οδηγήσει μια μοτοσυκλέτα MotoGP!

 

Κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να γίνει τώρα που η Petronas έχει δική της ομάδα στο MotoGP, αλλά θα πρέπει πρώτα να τελειώσει η σεζόν της F1.

Επόμενο άρθρο »

Ο Puig απαντά στην ΚΤΜ

« Προηγούμενο άρθρο

Καμία αλλαγή στο πρόγραμμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα