• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η HRC με τον Aleix Espargaro ως Δοκιμαστή αναβάτη για το 2025
Αγώνες 02/07/2024 - 16:22

Η Honda Racing Corporation θα ενισχύσει το πρόγραμμα δοκιμών της με την προσθήκη του Aleix Espargaro ως Δοκιμαστή αναβάτη το 2025. Με σχεδόν 250 εκκινήσεις στην κορυφαία κατηγορία, ο 34χρονος φέρνει μαζί του μια πληθώρα εμπειρίας σε μοτοσυκλέτες Grand Prix καθώς και τριών νικών με πάνω από 1,300 βαθμούς στο MotoGP. Θα συμμετάσχει μαζί με τον σταθερό δοκιμαστή της HRC Stefan Bradl στη συνέχιση της ανάπτυξης της Honda RC213V.

Ο σταρ της Aprilia Racing θα ενταχθεί στο HRC στο τέλος της σεζόν καθώς ένα νέο κεφάλαιο περιμένει το #41 όταν αποσυρθεί από τους αγώνες Grand Prix πλήρους απασχόλησης.

 

O Ισπανός Alberto Puig που είναι ο Team Manager της εργοστασιακής ομάδας Repsol Honda (στο δεξί μέρος της φωτογραφίας) είναι αυτός που προσπάθησε και τελικά κατάφερε να πάρει από την οικογένεια της Aprilia τον “Capitano” - όπως τον αποκαλούν στο γκαράζ της Ιταλικής εταιρίας, καθώς είναι γνωστό ότι με το πείσμα του και την καθοδήγησή του η Aprilia βρήκε το δρόμο προς τις νίκες στο MotoGP. H Aprilia από τη μεριά της χάνει ένα βασικό στοιχείο της συνέχισης της εξέλιξής της, κάτι που παραδέχτηκε και ο Romano Albessiano, όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες για μια τέτοια μεταγραφή, στο Mugello, όπου ανακοινώθηκε η κίνηση της Ιταλικής εταιρίας να υπογράψει τον Jorge Martin, που είναι φίλος και συνέταιρος του Aleix Espargaro.

H εντυπωσιακή αυτή κίνηση της Honda, δείχνει ακόμη περισσότερο το πόσο αποφασισμένη είναι η μεγάλη Ιαπωνική εταιρία στο στόχο να επιστρέψει σύντομα σε ανταγωνιστικό επίπεδο στους αγώνες της μεγάλης κατηγορίας ακόμη και πριν το τέλος της εποχής των 1000 κυβικών και την έναρξη της νέας εποχής των 850. βέβαια είναι σίγουρο ότι ο Ισπανός έμπειρος οδηγός θα βοηθήσει και στην ανάπτυξη της νέας μοτοσυκλέτας, αφού δεν είναι κρυφό ότι όλοι οι κατασκευαστές ήδη έχουν ξεκινήσει να σχεδιάζουν τη νέα τους μοτοσυκλέτα.

« Προηγούμενο άρθρο

Η Aprilia Tuareg στο ντοκιμαντέρ «Βασίλισσα της Αφρικής»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα