• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η ΚΤΜ επιτίθεται στην Honda!
"Πόσο στενόμυαλοι μπορεί να είναι;"
Νέα 15/02/2019 - 13:59

Ο CEO  της KTM, Stefan Pierer, πριν λίγες μέρες στην παρουσίαση της ομάδας έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την Honda.

Όπως είναι γνωστό, η Honda αποφάσισε να αντικαταστήσει τον  Dani Pedrosa με τον Jorge Lorenzo. Όμως ο 32χρονος Ισπανός βρήκε μια θέση στην ομάδα της ΚΤΜ ως οδηγός εξέλιξης.

Για την ακρίβεια, ο Pierer δήλωσε:

«Σε αντίθεση με τους Ιάπωνες, εμείς ακολουθούμε την ιδέα της οικογένειας. Στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους μας και στα καλά και στα κακά. Όταν ένας οδηγός τραυματίζεται, είσαι δίπλα του.»

«Θα πρέπει να θυμηθούμε πως ο Dani απολύθηκε μέσα σε μια νύχτα μετά από 14 χρόνια που ήταν μαζί με την Honda. Πόσο στενόμυαλοι μπορεί να είναι;»

«Ο Dani είναι ήρωας. Είναι πρεσβευτής της ομάδας!»

«Και γιατί επέλεξε να έρθει σε εμάς; Γιατί είδε μαζί με τον Mike Leitner (μάνατζερ της ΚΤΜ) πως δουλεύουμε εμείς. Ότι εδώ οι άνθρωποι σου συμπαραστέκονται.»

«Ότι κάνουν οι άλλοι με τα χρήματα, εγώ προσπαθώ να το κάνω με την οικογένεια

Πολλοί πρώην αγωνιζόμενοι μας πλέον είναι στο τμήμα του μάνατζμεντ, όπως για παράδειγμα ο Pit Beirer ( πρώην πρωταθλητής MX, νυν διευθυντής του μηχανοκίνητου αθλητισμού της ΚΤΜ)»

«Αυτό μας κάνει ξεχωριστούς!»

Ο Dani Pedrosa δεν κατάφερε να πάρει μέρος στο πρώτο τεστ της χρονιάς, που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στην Μαλαισία. Και αυτό λόγω ενός πρόσφατου χειρουργείου του στην κλείδα, στον οποίο οι γιατροί συνέστησαν 3 μήνες ξεκούρασης.

Παρόλα αυτά ο Mike Leitner είναι ενθουσιασμένος με την προσθήκη του Pedrosa στην ομάδα καθώς πιστεύει πως θα φέρει μεγάλες αλλαγές και σημαντική βοήθεια.

Μίλησε και αυτός, για την προσθήκη του Dani Pedrosa, στην παρουσίαση της ΚΤΜ:

«Πιστεύω πως θα είναι έτοιμος μέχρι το τέλος του Απρίλη ή στις αρχές του Μάη, εάν όλα πάνε καλά όπως είπαν οι γιατροί.»

«Έχει κερδίσει αμέτρητα grand prix και ήταν στο MotoGP για πολλά χρόνια. Μπορεί να μας βοηθήσει στα πάντα.»

«Και το είδαμε αμέσως στο τεστ της Jerez. Ήταν πολύ ενδιαφέρον. Ανυπομονώ να επανέλθει 100%

Η ΚΤΜ φέτος θα έχει στο δυναμικό της 3 πρώην οδηγούς της Yamaha, Pol Espargaro, Johann Zarco και Hafizh Syahrin. Ενώ, όπως είπαμε και νωρίτερα, θα έχει στην θέση του οδηγού εξέλιξης πρώην οδηγό της Honda.

O Mike Leitner δήλωσε γι’ αυτό:

«Δεν ήταν κάτι πρόσχεδιασμενο αλλά οι περισσότεροι οδηγοί μας προήλθαν από την Yamaha. Είναι πολύ αναζωογονητικό να παίρνεις έναν οδηγό από άλλο εργοστάσιο γιατί μπορεί ναι δει και να εξηγήσει κάποια πράγματα διαφορετικά.»

«Ο Dani είναι ένας ονειρικός οδηγός εξέλιξης. Επειδή εάν κάποιος είναι εκτός του πρωτότυπου αναγκάζεται να βρει ένα άλλο set-up για να είναι ο ταχύτερος.»

Επόμενο άρθρο »

Θα σας πω ποιος είναι πραγματικά ο Valentino!

« Προηγούμενο άρθρο

Greek Social Media!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα