• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: 3-4 μήνες!
Για ν' αναρρώσει ο ώμος του!
Νέα 24/01/2019 - 10:08

Στη χτεσινή παρουσίαση της Repsol Honda, ο Marc Marquez παραδέχτηκε και πάλι ότι η εγχείριση που έκανε τον Δεκέμβριο στον ώμο του, ήταν περισσότερο περίπλοκη απ’ ότι περίμενε.

 

Ο 25χρονος είπε ότι πέρασε έναν από τους πιο βαρετούς χειμώνες της ζωής του. Πάντως η κατάσταση του ώμου του βελτιώνεται ημέρα με την ημέρα.

 

«Σίγουρα δεν θα είμαι 100% έτοιμος στο τεστ της Sepang, αλλά ο στόχος μου είναι να είμαι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο 100% στο GP του Qatar».

 

«Όμως μου είπαν ότι η ελάχιστη περίοδος ανάρρωσης είναι 3 με 4 μήνες! Δουλεύω όμως σκληρά. Έχει περάσει ήδη 1,5 μήνας και ο ώμος πάει καλά».

 

«Δεν ξέρω πως θα είμαι στην Sepang, πάντως ημέρα με την ημέρα βελτιώνομαι. Βέβαια η Sepang είναι μια από τις πιο δύσκολες πίστες για τη φυσική κατάσταση».

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Marquez έχει δύσκολο έργο μπροστά του πριν την εκκίνηση του Πρωταθλήματος.

 

Το ίδιο είχε συμβεί παλιότερα, το 2012 όταν είχε τραυματιστεί στο μάτι, αλλά και το 2014 που είχε σπάσει το πόδι του τον Φλεβάρη, λίγο πριν την έναρξη της σεζόν.

 

«Ναι και το ’14 ήταν δύσκολη η περίοδος πριν την έναρξη της σεζόν, μιας και είχα σπάσει το πόδι μου μετά το πρώτο τεστ».

 

«Όμως τελικά η χρονιά αποδείχτηκε πολύ καλή, η καλύτερη για μένα για την ακρίβεια».

 

«Τώρα όμως είναι τελείως διαφορετικά, μιας και η εγχείριση ήταν μεγάλη και περίπλοκη. Είπα στους γιατρούς ότι θέλω ν’ αναρρώσω γρήγορα, αλλά μου απάντησαν ότι το σώμα είναι σώμα».

 

«Είναι διαφορετικό για μένα ή για τον άλλον. Έτσι έχουν τα πράγματα. Πάντως δουλεύουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να επιστρέψω στο 100%».

 

«Πρέπει να δουλέψουμε αργά γιατί δεν θέλω να βρεθώ και πάλι στο ίδιο σημείο… να πέσω και να τραυματιστώ. Θέλει υπομονή».

 

«Θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κι άλλα τεστ. Αλλά έναν ώμο έχω και γι’ αυτό θα πάμε βήμα-βήμα».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Λίγο-πολύ όπως το 2008

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Βαρετός, επίπονος χειμώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα