• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Βαρετός, επίπονος χειμώνας
Πάμε για Τίτλο ή αποτυγχάνουμε!
Νέα 23/01/2019 - 18:02

Ένα από τα πρώτα πράγματα που ρώτησαν τον Marc Marquez στη σημερινή παρουσίαση της Repsol Honda, ήταν η κατάσταση της υγείας του.

 

Ο Ισπανός χειρουργήθηκε στον ώμο τον περασμένο Δεκέμβριο και μας αποκάλυψε πως πέρασε ο χειμώνας γι’ αυτόν.

 

«Ήταν ένας από τους πιο βαρετούς της ζωής μου», είπε χαμογελώντας. «Αλλά έπρεπε να τον θυσιάσω για να γίνω καλά».

 

«Στην αρχή τα πράγματα δεν ήταν καλά, μιας και η επέμβαση ήταν πιο δύσκολη απ’ ότι περιμέναμε. Έδωσα ό,τι είχα, αλλά το σώμα ήθελε το χρόνο του κι αυτό κάνουμε τώρα».

 

Και συνέχισε λέγοντας:

 

«Είχα τραυματιστεί στο παρελθόν και πάντα πονάς, αλλά μετά γίνεσαι καλύτερα. Όμως επί δυο εβδομάδες τώρα πονούσα αρκετά».

 

«Γι’ αυτό, όπως είπα, ήταν μια περίπλοκη επέμβαση αλλά είμαστε σχεδόν έτοιμοι. Μπορώ και πάω γυμναστήριο κι αρχίζω να βάζω δύναμη στους μυς».

 

Για την Honda είναι σημαντικό τουλάχιστον ο Marquez να είναι οκ για το τεστ στην Μαλαισία, μιας και ο Jorge Lorenzo δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών.

 

«Θέλω να είμαι έτοιμος για την Μαλαισία, μιας και είμαστε και οι δυο τραυματίες. Είναι σημαντικό για εμάς να δοκιμάσουμε τα νέα πράγματα. Κάποιος πρέπει να το κάνει!»

 

Όταν του είπαν ότι η Repsol Honda αποκαλείται από πολλούς ως η “Dream Team” του Πρωταθλήματος και ότι είναι το φαβορί για τον Τίτλο, ο Marc προειδοποίησε:

 

«Το να είσαι σ’ αυτή την ομάδα σημαίνει ότι μάχεσαι για νίκες, για βάθρα, για Τίτλους. Αν δεν το κάνεις, τότε είσαι αποτυχημένος».

 

«Μπορεί να λένε για Dream Team κτλ, αλλά τα αποτελέσματα είναι που μετράνε. Έτσι ελπίζουμε ότι θα πανηγυρίσουμε κάτι όμορφο στο τέλος της χρονιάς».

 

«Άρα, είναι ωραίο το να σε λένε Dream Team, αλλά μόνο αν καταφέρεις και πάρεις το Πρωτάθλημα. Σε διαφορετική περίπτωση…»

 

Τέλος, επανέλαβε ότι – για την ώρα τουλάχιστον – δεν έχει καμμία διάθεση ν’ αλλάξει ομάδα.

 

«Είμαι στην καλύτερη ομάδα, τη δική μου Dream Team και δεν υπάρχει κανένας λόγος ν’ αλλάξω, ειδικά με την ενότητα που έχουμε και τη μεταξύ μας σχέση».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: 3-4 μήνες!

« Προηγούμενο άρθρο

HRC: Αληθινός Πρωταθλητής ο Jorge

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα