• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HRC: Αληθινός Πρωταθλητής ο Jorge
Αλλά δεν θα γίνουν αλλαγές στην ομάδα
Νέα 23/01/2019 - 17:34

Ο Διευθυντής του HRC, Tetsuhiro Kuwata, λέει ότι ο Jorge Lorenzo είναι αληθινός Πρωταθλητής, όμως προειδοποιεί ότι η ομάδα δεν θ’ αλλάξει για χάρη του.

 

Με την άφιξη του Lorenzo στην Repsol Honda, όλοι μιλούν και γράφουν για την Dream Team του MotoGP, με τους δυο Ισπανούς να έχουν συνολικά 12 Παγκόσμιους Τίτλους.

 

Το διαφορετικό στυλ των δυο αυτών αναβατών σημαίνει ότι ενδεχομένως η ομάδα να χρειαστεί ν’ αλλάξει νοοτροπία, σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας.

 

Ο Kuwata πάντως διαφωνεί:

 

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν χρειάζεται ν’ αλλάξουμε την προσέγγισή μας. Πέρυσι είχαμε δυο εντελώς διαφορετικούς αναβάτες και προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε συνολικά τον κάθε τομέα».

 

«Τώρα έχουμε καινούργιο οδηγό και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τους δώσουμε μια καλή μοτοσυκλέτα για να πάρουν καλά αποτελέσματα».

 

«Ίσως, φυσικά, τώρα με το νέο αναβάτη να έχουμε και μια νέα πρόκληση κι αυτό πρέπει να το καταλάβουμε. Όμως η προσέγγισή μας δεν θ’ αλλάξει».

 

«Δεν έχω καμμία αμφιβολία ότι θα καταφέρουμε να διαχειριστούμε και τους δυο αναβάτες. Είναι και οι 2 τους επαγγελματίες και ξέρουν τι περιμένουμε».

 

«Είναι μια πρόκληση και στην Honda αρέσουν οι προκλήσεις. Επομένως ίσως είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά αυτό θα μας κάνει πιο δυνατούς».

 

Και συνέχισε λέγοντας:

 

«Έχουμε δυο αναβάτες που έχουν αποδείξει την αξία τους και τώρα χρειάζονται το καλύτερο από εμάς. Αυτή εδώ η ομάδα πάντα αναζητά το τέλειο».

 

«Είναι, λοιπόν, καθήκον μας να τους το προσφέρουμε και για να γίνει αυτό, δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός από την Repsol και την Honda».

 

«Για τον Marc, οι πράξεις του μιλάνε δυνατότερα από τα λόγια».

 

«Όσο για τον Jorge, τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και ξέρουμε ότι είναι αληθινός Πρωταθλητής και το ότι δέχτηκε αυτή την πρόκληση, το αποδεικνύει».

 

«Θα προσπαθήσουμε και θα βάλουμε τα δυνατά μας ώστε να συνεχίσουμε ν’ αποτελούμε το σημείο αναφοράς στον κόσμο του MotoGP».

 

Ο Stefan Bradl θα πάρει τη θέση του Jorge Lorenzo στις δοκιμές της Μαλαισίας.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Βαρετός, επίπονος χειμώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Διαφορετικό επίπεδο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα