• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Διαφορετικό επίπεδο!
Η ομάδα της Repsol Honda
Νέα 23/01/2019 - 16:09

Το επίπεδο της Repsol Honda, σύμφωνα με τον νεοφερμένο στην ομάδα Jorge Lorenzo, είναι τελείως διαφορετικό από των άλλων ομάδων με τις οποίες έχει αγωνιστεί.

 

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της σημερινής παρουσίασης, ο νέος αναβάτης του Κατασκευαστή και 5 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, τόνισε:

 

«Για να το πω με λίγα λόγια: είναι διαφορετικό επίπεδο. Ένα νέο επίπεδο. Ήμουν καλά και στις άλλες ομάδες, αλλά εδώ, στην ομάδα της Honda, είναι νέο το επίπεδο σε όλα».

 

«Φαίνεται από την παρουσίαση, με τους πόσοι δημοσιογράφοι έχουν έρθει, τα ΜΜΕ και οι προσδοκίες όλων».

 

«Στην Valencia και την Jerez, όταν μιλούσα για τη μοτοσυκλέτα με άκουγαν. Η ακρίβεια που υπάρχει εδώ και η ποιότητα, είναι σε διαφορετικό επίπεδο».

 

«Είναι ένα από τα όνειρα κάθε οδηγού να είναι σ’ αυτή την ομάδα. Εγώ ήρθα λίγο αργά, μιας και είμαι 31χρ. αλλά είμαι έμπειρος πια ώστε να εκμεταλλευτώ όλες αυτές τις εμπειρίες».

 

Ο Jorge δεν θα είναι στο πρώτο ραντεβού των οδηγών της μεγάλης κατηγορίας, για το επίσημο τεστ στην πίστα Sepang της Μαλαισίας.

 

Έχοντας εγχειριστεί πριν από δυο ημέρες, ο Ισπανός θα προσπαθήσει να είναι στην πίστα του Qatar στις 23 με 25 Φεβρουαρίου, για το 2ο τεστ πριν την έναρξη της σεζόν.

 

Συνεχίζοντας, ο Lorenzo επισήμανε ότι δεν ήταν εντελώς καλά στα δυο πρώτα τεστ με την Honda, στην Valencia και την Jerez στα μέσα Νοεμβρίου.

 

«Δεν ήμουν στο 100% γιατί είχα ακόμα πρόβλημα με το πόδι και τον αριστερό καρπό από τους τραυματισμούς μου σε Aragon και Ταϊλάνδη».

 

«Δεν ήμουν στην κατάσταση που θα ήθελα και δεν μπορούσα να οδηγήσω καλά. Ήμουν στο 80% αλλά ήμουν αρκετά γρήγορος».

 

«Από την πρώτη ημέρα στην Valencia μου άρεσε η μοτοσυκλέτα, καθώς είναι ευκίνητη και στρίβει πολύ καλά».

 

Τον πίεσαν να τους αποκαλύψει τους στόχους του για το 2019, αλλά ο Jorge Lorenzo δεν ήθελε να πει κάτι επ’ αυτού, μέχρι τουλάχιστον να γίνει εντελώς καλά.

 

«Πρώτα-πρώτα να γίνω καλά. Αυτή είναι η πρώτη μου ευχή. Μετά θέλω όλα να πάνε καλά και να καταφέρουμε να δείξουμε ότι είμαστε η Dream Team που λένε».

 

«Να το δείξουμε και μέσα στις πίστες».

Επόμενο άρθρο »

HRC: Αληθινός Πρωταθλητής ο Jorge

« Προηγούμενο άρθρο

Repsol Honda 2019: Πρώτες φωτό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα