• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Περισσότερη ιπποδύναμη
Ελπίζει ότι θα έχει ο Hayden με τη νέα Honda
Νέα 29/09/2016 - 13:37

Ένα πράγμα θέλει ο Nicky Hayden από τη νέα Fireblade που ετοιμάζει η Honda για τη νέα σεζόν: περισσότερη ιπποδύναμη, για να παλεύει με τις Kawasaki και τις Ducati.

 

Ο Αμερικανός άσος δεν βλέπει την ώρα να ανέβει και να δοκιμάσει τη νέα μοτοσυκλέτα κι ελπίζει ότι, μαζί με την ομάδα, θα προσαρμοστούν γρήγορα στη νέα μοτοσυκλέτα για να παλέψουν για τον Τίτλο το ’17!

 

«Ελπίζω να μας βοηθήσει. Δεν την έχουν έτοιμη και αυτό είναι λίγο ανησυχητικό γιατί πρέπει να αρχίσουμε να τη δοκιμάζουμε. Ξεκινάμε τον Φλεβάρη και μέχρι στιγμής μόνο η ομάδα την εξελίσσει».

 

«Σίγουρα ελπίζουμε να έχουμε περισσότερη δύναμη από τον κινητήρα για να μειώσουμε τη διαφορά από τις άλλες εργοστασιακές. Το πλαίσιο είναι πολύ καλό, αλλά ξέρετε πως είναι».

 

«Βάζεις παραπάνω ιπποδύναμη και χαλάς την αίσθηση με το πλαίσιο. Επίσης και τα ηλεκτρονικά είναι καλά. Αλλά δεν μπορούμε να πούμε τίποτα μέχρι να τη δούμε».

 

Στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για την ομάδα του στα SBK-Motul. «Κάνουν εξαιρετική δουλειά. Έχουν βελτιώσει πολύ τη μοτοσυκλέτα από τότε που την οδήγησα για πρώτη φορά».

 

«Και δεν έχουν την οικονομική άνεση μιας Marlboro (σ.σ. εννοεί την Ducati) ή μιας Repsol Honda. Κάνουν ό,τι μπορούν όμως, προσπαθούν να βελτιώσουν τη μοτοσυκλέτα και το έχουν καταφέρει αναμφίβολα».

 

Ο Hayden τη νέα σεζόν θα συνεχίσει με την ομάδα του Ten Kate στα SBK-Motul, ενώ ομόσταυλός του θα είναι ο γνώριμός του από το MotoGP, Stefan Bradl.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Έχουμε ακόμα δρόμο!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Νέα ομάδα στο Πρωτάθλημα;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA