• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Νέα ομάδα στο Πρωτάθλημα;
Με οδηγό τον McPhee και μοτοσυκλέτα της Honda
Νέα 29/09/2016 - 13:13

Ο John McPhee θα μείνει στην κατηγορία της Moto3, μόνο που όλα δείχνουν θα φύγει από την Peugeot MC Saxoprint για μια νεοσυσταθείσα ομάδα που θα έχει μοτοσυκλέτα της Honda!

 

Ακόμα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα ή το βασικό της χορηγό, αλλά η Dorna έχει ζητήσει από τον έμπειρο Alberto Puig να βοηθήσει στο σχηματισμό αυτής.

 

Ο Puig είναι υπεύθυνος στο Asia Talent Cup. Να επισημάνουμε ότι είναι τόσο μεγάλη η επιθυμία της Dorna να μείνει ο Βρετανός (Σκωτσέζος ουσιαστικά) στο Πρωτάθλημα, που είναι διατεθειμένη να χρηματοδοτήσει τη νέα ομάδα.

 

Το αφεντικό της Saxoprint έκανε γνωστές τις διαθέσεις του να κρατήσει στην ομάδα τον McPhee και για το 2017, μετά τη μεγάλη του νίκη στο Brno, όμως φαίνεται ότι θα πρέπει να βρει άλλον οδηγό για την επόμενη χρονιά.

 

Το έχει πάρει απόφαση ότι δεν μπορεί να κρατήσει τον νεαρό Σκωτσέζο και ήδη μετά το Misano - στο τεστ που έγινε στην Valencia για ορισμένες ομάδες - ο McPhee δεν ήταν παρών.

 

Παράλληλα δεν ήταν ούτε στο πρόσφατο τεστ μετά τον αγώνα στην Aragon. Τη θέση του σ’ αυτό το τεστ πήρε ο Dakota Mamola ο οποίος δοκίμασε τη μοτοσυκλέτα της Peugeot (Mahindra) για την Moto3.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Περισσότερη ιπποδύναμη

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Η Ducati θέλει έναν Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA