• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Έχουμε ακόμα δρόμο!
Δεν παραδίνει τα όπλα ο Sykes!
Νέα 29/09/2016 - 14:10

Το γεγονός ότι μέσα σε 24 ώρες άλλαξαν τελείως τα συναισθήματα ανάμεσα στους δυο διεκδικητές του Τίτλου στην Γερμανία, είναι το καλύτερο παράδειγμα για τον Sykes ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα!

 

Ο Rea έπεσε στο πρώτο σκέλος του Lausitzring και με τον Sykes να παίρνει τη 2η θέση, η μεταξύ τους διαφορά μειώθηκε στους 26β! Όμως την επόμενη έπεσε ο Sykes (επανήλθε για να πάρει την 12η θέση) και με τη νίκη του Rea, η διαφορά τους πήγε στους 47β.

 

«Έχουμε δει φέτος πόσο γρήγορα αλλάζουν τα πράγματα. Τη μια ημέρα στην Γερμανία όλα ήταν υπέρ μου, ενώ την άλλη... Έχουμε ακόμα δρόμο και είμαστε ακόμα μέσα στη διεκδίκηση».

 

«Οι οδηγοί της Kawasaki έχουν το 1-2 στο Πρωτάθλημα και προφανώς κάνουμε καλή δουλειά. Τώρα έχουμε και μερικές καλές ιδέες αν βρέχει, για να πάρουμε ό,τι χρειάζομαι».

 

Ο επόμενος Γύρος είναι στο Magny-Cours της Γαλλίας, εκεί που ο Sykes έχει πάρει τρεις νίκες κι ένα σημαντικό διπλό το 2013, όταν και κατέκτησε τον Τίτλο.

 

«Στο Magny-Cours έχουμε πάρει δυνατά αποτελέσματα στο παρελθόν, το θέμα όμως είναι ότι τώρα, όπου και να πάμε έχουμε τις δυνατότητες για τη νίκη».

Επόμενο άρθρο »

Lowes: Τίποτα δεν έχει τελειώσει!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Περισσότερη ιπποδύναμη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA