• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κάλεσε τον Alex!
Η ανανέωση της συνεργασίας για το 2025 και 2026
Αγώνες 01/07/2024 - 11:40

Η Gresini Racing Films, σε συνεργασία με τη Nadia Padovani, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει δύο νέες σεζόν του 'Better Call Alex' για τα έτη 2025 και 2026.

Με αρκετή έμπνευση από τη δραματική σειρά “Better call Saul” και αρκετές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ανανέωση της συνεργασίας του Alex Marquez θα έχει άλλες δύο σεζόν μπροστά.    

Δείτε τις δημοσιεύσεις στο Instagram:  #FACCIAMOUNCINEMA

 

ALEX MARQUEZ #73

Η παραμονή στην Gresini ήταν ο κύριος στόχος μου. Από τότε που ήρθα σε αυτήν την ομάδα, στόχος μου ήταν να πλησιάζω σταθερά στους καλύτερους και είναι κάτι που δεν έχω πετύχει ακόμα. Η αρχή της σεζόν δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, αλλά η ομάδα είναι δυνατή και ξέρω πού μπορούμε να πάμε. Έτσι λοιπόν, θέλω απλώς να ευχαριστήσω τη Nadia για την εμπιστοσύνη και είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα της το ανταποδώσουμε με λίγη εορταστική πίτσα με ανανά».

 

NADIA PADOVANI - ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ GRESINI RACING

«Ο Alex είναι ο μαθητής μας. Από τότε που εντάχθηκε πριν από δύο χρόνια, η συνέργεια μεταξύ του και της ομάδας ήταν απίστευτη και ενισχύθηκε με κάθε Αγώνα. Γνωρίζουμε τις δυνατότητές του, το έχει ήδη δείξει και χρειάζεται απλώς συνέπεια. Η ανανέωση μαζί του ήταν μία προφανής κίνηση για εμάς γιατί γνωρίζουμε την αξία του τόσο εντός όσο και εκτός πίστας. Τα αποτελέσματα θα έρθουν και φέτος, είμαι απολύτως βέβαιη».

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Marc ταχύτατος στο Assen, o Alex 7ος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA