• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Δεν είμαστε για 7η θέση
Οι δυνατότητές μας είναι για περισσότερα
Νέα 23/09/2016 - 23:07

Η σημερινή θέση του Jorge Lorenzo, η έβδομη, δεν αντικατοπτρίζει - σύμφωνα με τον Ισπανό άσο - τις πραγματικές του δυνατότητες στην Aragon.

 

«Η ημέρα δεν ήταν καταπληκτική, αλλά οι δυνατότητές μας είναι πολύ παραπάνω από την έβδομη θέση. Είχαμε πολλά θέματα με τα ελαστικά μπροστά και ειδικά με τα σκληρά».

 

«Εδώ έχουμε τέσσερεις επιλογές για το μπροστινό: το μαλακό, δυο μεσαία και το σκληρό. Έχουμε έντονες ταλαντώσεις στο μπροστινό. Έχουμε chattering και η μοτοσυκλέτα στις στροφές ανοίγει τη γραμμή της».

 

«Με το πιο σκληρό από τα δυο μεσαία μπροστά είχα πολλές ταλαντώσεις κι έπρεπε να σταματήσω μετά από δυο γύρους. Δοκίμασα το άλλο και είχε λιγότερες ταλαντώσεις, αλλά δεν ήταν τέλεια».

 

«Έτσι στην τελευταία έξοδο έβαλα το μαλακό, με το οποίο είχα κάνει 20 γύρους το πρωί. Πίσω έβαλα ένα καινούργιο μαλακό, διότι το σκληρό γλιστρά πολύ. Δεν είχα εν τέλει τον καλύτερο συνδυασμό ελαστικών».

 

«Γι’ αυτό και δεν ήμουν πιο γρήγορος. Μ’ ένα καινούργιο μαλακό μπροστά θα ήμουν 3-4 δέκατα πιο γρήγορος. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ και ειδικά στις εισόδους των στροφών».

 

«Στην τελευταία έξοδο, με αυτό τον συνδυασμό ελαστικών, ένοιωθα ότι θα έπεφτα σε κάθε στροφή και υπέφερα για να κάνω το 49.8. Προφανώς δεν έχουμε καλό ρυθμό, αλλά με ένα καινούργιο μπροστινό θα ήμασταν στην 3άδα ή 4άδα».

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Η Leopard με Honda το ‘17

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Rossi για τις δυνατές Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA