• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi για τις δυνατές Honda
Αλλά και για το μεσαίο δάχτυλο στο Misano
Νέα 23/09/2016 - 22:31

Πολλές και διαφορετικές ερωτήσεις δέχτηκε ο Valentino Rossi από τους - πάντα - πολλούς δημοσιογράφους που τον περίμεναν για «ανάκριση».

 

Ο Ιταλός μίλησε αρχικά για τη σημερινή ημέρα και την απόδοσή του στην πίστα της Aragon, όπου ο Vale πήρε την τέταρτη θέση πίσω από τρεις μοτοσυκλέτες της Honda.

 

«Είμαστε αρκετά γρήγοροι, αλλά χάνουμε μετά από μερικούς γύρους γιατί πιέζουμε περισσότερο τα ελαστικά και χάνουμε πρόσφυση και απόδοση. Αυτός είναι ο στόχος. Πρέπει να βελτιωθούμε, γιατί σε ρυθμό αγώνα οι Honda είναι πολύ δυνατές».

 

«Δεν έχει σημασία ο ένας γύρος. Μετά από μερικούς γύρους κρατάνε το ρυθμό τους και φαίνεται ότι στρεσάρουν λιγότερο τα ελαστικά. Αν θέλουμε να παλέψουμε μαζί τους εκεί πρέπει να βελτιωθούμε».

 

«Η αίσθησή μου με τη μοτοσυκλέτα, για πρώτη ημέρα, ήταν καλή. Σε όλα τα κομμάτια της πίστας είμαστε μέσα στην 4αδα, οπότε δεν έχουμε κάποιο αδύναμο σημείο. Τα ελαστικά πάντως, μετά από 3-4 γύρους γλιστράνε πολύ».

 

«Είναι διασκεδαστικό... ακολουθείς κάποιον και βλέπεις τον καπνό να βγαίνει από το πίσω ελαστικό! Πέρα από το θέαμα όμως, χάνεις χρόνο και είσαι πιο αργός στην επιτάχυνση».

 

Οι παρευρισκόμενοι δημοσιογράφοι δεν παρέλειψαν να θυμίσουν στον Valentino Rossi για το μεσαίο δάχτυλο που έδειξε στον Aleix Espargaro στις ΕΔ στο Misano, την Παρασκευή.

 

Οι Αγωνοδίκες άργησαν, αλλά εξέδωσαν νέο κανονισμό που θα προβλέπει πρόστιμο σε όσους χρησιμοποιούν προσβλητικές και υποτιμητικές χειρονομίες. Η γνώμη του Rossi γι’ αυτό;

 

«Νομίζω ότι στο Misano ο Aleix έκανε ένα μεγάλο λάθος. Έμεινε στην αγωνιστική γραμμή αν και αργός και όταν νευρίασα μαζί του μου είπε άντε γ....ου».

 

«Το δικό μου λάθος ήταν ότι του έδειξα το μεσαίο δάχτυλο. Πέρα από αυτό όμως, ήμουν 100% σωστός. Αυτό που έκανε πάντως, να μένει στην αγωνιστική γραμμή, είναι χειρότερο».

 

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Webb, ο Αλυτάρχης, επισκέφτηκε στο γκαράζ τον Aleix Espargaro στο Misano και σύμφωνα με τον Ισπανό άσο της Suzuki, στις επανειλημμένες ερωτήσεις του, αποκρίθηκε ότι δεν εμπόδισε τον Rossi.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Δεν είμαστε για 7η θέση

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Τα μικρά βήματα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA