• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Η Leopard με Honda το ‘17
Μαζί με τον Mir, έκλεισε και τον Livio Loi!
Νέα 24/09/2016 - 00:02

Οι μεταγραφές στη μικρή κατηγορία συνεχίζονται και είχαμε τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στην περσινή Πρωταθλήτρια ομάδα, την Leopard Racing.

 

Σήμερα, η ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα επιστρέψει σε μοτοσυκλέτα της Honda τη νέα σεζόν, μετά από μια χρονιά - καταστροφική - με την KTM.

 

Ήδη είχαμε γράψει για την προφορική συμφωνία ανάμεσα στον Joan Mir και την ομάδα, με τη δέσμευση ότι το 2017 στο γκαράζ της ομάδας θα υπάρχει μοτοσυκλέτα της Honda.

 

Σήμερα επισημοποιήθηκε ότι θα παραμείνει στην ομάδα ο Joan Mir, ο νεοφερμένος στην κατηγορία που πήρε νίκη από pole position στον αγώνα της Αυστρίας.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί με την ομάδα για τη νέα σεζόν, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας», σχολίασε ο Mir.

 

Ο Ισπανός δεν πήρε μέρος σήμερα στις ΕΔ της μικρής κατηγορίας στην Aragon καθώς έχει υψηλό πυρετό.

 

Επίσης να επισημάνουμε ότι είναι δεύτερος στη βαθμολογία, πίσω από τον Bulega, στη σχετική βαθμολογία για την ανάδειξη του καλύτερου νεοφερμένου φέτος.

 

Μαζί με τον Joan Mir τη νέα σεζόν θα είναι ο Livio Loi, που έπλεε σε πελάγη ευτυχίας: «Είμαι πολύ, πολύ, πολύ χαρούμενος! Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα».

 

«Είναι μια πολύ επαγγελματική ομάδα, που κέρδισε τον Τίτλο πέρυσι. Μαζί θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Επόμενο άρθρο »

Στα σαγόνια του καρχαρία!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Δεν είμαστε για 7η θέση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA