• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Τα μικρά βήματα!
Αυτά είναι που έκαναν τη διαφορά
Νέα 23/09/2016 - 21:39

Όπως τέλειωσε τον αγώνα στο Misano, με την πρώτη θέση στον αγώνα και την πρώτη φετινή του νίκη, στο ίδιο μοτίβο συνέχισε στην Aragon ο Pedrosa!

 

Ο Ισπανός άσος έκλεισε την πρώτη ημέρα και επανάλαβε ότι η αγωνιστική του αυτή αλλαγή δεν οφείλεται σε κάποιο θαύμα, αλλά σε μικρά βήματα προόδου εδώ και μερικούς αγώνες.

 

«Ήδη από το Silverstone ένοιωθα πιο άνετος και αυτό με βοήθησε να είμαι πιο γρήγορος. Προφανώς και θέλουμε κάτι περισσότερο, αλλά αυτό το Πρωτάθλημα έχει τόσο καλούς αναβάτες, που πάντα πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος».

 

«Νομίζω ότι το πρώτο βήμα που κάναμε στα ηλεκτρονικά ήταν στην Αυστρία. Δεν είχαμε κάποια αναβάθμιση, αλλά εξοικειωθήκαμε και προσαρμοστήκαμε και τώρα δουλεύουν καλύτερα από πριν».

 

Στο Misano ο Dani Pedrosa χρησιμοποίησε το (νέο) μαλακό μπροστινό της Michelin που είχε λίγο πιο σκληρό σκελετό και το οποίο πάντως δεν είναι διαθέσιμο για τον αγώνα στην Aragon.

 

«Μετά τον προηγούμενο αγώνα μάθαμε κάτι περισσότερο και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και να οδηγούμε με καλύτερο τρόπο. Έμαθα κάποια πράγματα σήμερα, αλλά η αίσθηση δεν είναι καλή και πρέπει να δουλέψουμε σ’ αυτό, όπως και στην πρόσφυση στο πίσω ελαστικό».

 

Ο Dani ήταν 1.5δ πιο γρήγορος στις ΕΔ2 απ’ ότι στις ΕΔ1 και επισήμανε μερικούς παράγοντες που τον βοήθησαν να βελτιώσει την ταχύτητά του και να πάρει αυτός την πρώτη θέση μπροστά από τον Marquez.

 

«Ήταν λίγο απ’ όλα! Το πρωί είναι πιο δύσκολο γιατί δεν έχεις συνηθίσει ακόμα, ειδικά μας και ήταν η πρώτη ημέρα. Το απόγευμα ξέρεις καλύτερα την πίστα, επίσης το πρωί δεν αλλάξαμε ελαστικά».

 

«Το απόγευμα ξεκινήσαμε με το σκληρό που σήμερα δούλευε καλύτερα. Η πίστα δεν ήταν καλή σήμερα, νομίζω επειδή ο ήλιος δεν ήταν σταθερός και δεν ανέβηκε πολύ η θερμοκρασία στην άσφαλτο».

 

«Εδώ έχουμε ένα πραγματικά σκληρό πίσω ελαστικό και η αίσθηση δεν ήταν καλή σήμερα με την πρόσφυση της πίστας. Πρέπει να δουλέψουμε μ’ αυτό και να δούμε αν θα βελτιωθεί η πίστα και η θερμοκρασία που θα μας βοηθήσει να έχουμε καλύτερη αίσθηση».

Επόμενο άρθρο »

Ο Rossi για τις δυνατές Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Έχει καταντήσει γελοίο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA