• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Έχει καταντήσει γελοίο!
Η συνεχιζόμενη συζήτηση για την προσπέραση στο Misano
Νέα 23/09/2016 - 20:29

Μπορεί να έχουν περάσει δυο εβδομάδες περίπου από την προσπέραση του Valentino Rossi στην αρχή του αγώνα στο Misano, ωστόσο η συζήτηση επί του θέματος καλά κρατεί!

 

Πέρα από ότι γράφεται στο διαδίκτυο, ο Jorge Lorenzo επανάλαβε και στην Aragon ότι θεωρεί την προσπέραση του ομόσταυλού του επικίνδυνη, τονίζοντας ότι αφού το είδε και στην τηλεόραση, είναι περισσότερο πεπεισμένος.

 

Ποιά ήταν η απάντηση του Rossi όμως; «Για μένα, είναι χάσιμο χρόνου να το συζητάμε για δυο εβδομάδες τώρα. Είναι γελοίο πια».

 

«Για μένα το σημαντικό είναι πότε προσπερνάς και που είναι η άλλη μοτοσυκλέτα σε σχέση με τη στροφή. Όσο πιο καθυστερημένη η προσπέραση, τόσο πιο επιθετική. Κι αν υπάρξει επαφή, περισσότερο επιθετική».


«Πέρασα τον Lorenzo με τις μοτοσυκλέτες σε απόσταση το λιγότερο 20μ πριν τη στροφή και φαίνεται ξεκάθαρα ότι με είδε. Ήθελε να πάρει τη γραμμή μου. Με είδε, νόμιζε ότι θα ανοιχτώ και πήγε στη γραμμή μου».

 

«Αν είναι να μιλάμε γι’ αυτή την προσπέραση ακόμα, τότε καλύτερα να μην υπάρξουν άλλες προσπεράσεις από εδώ και πέρα. Στη συνέντευξη τύπου ήθελα απλά να εξηγήσω την άποψή μου».

 

«Για μένα η σχέση μας έχει αλλάξει μετά τους τελευταίους τρεις αγώνες της περασμένης σεζόν. Όμως είναι καλύτερα από το 2009-10 γιατί είμαστε μεγαλύτεροι, πιο ώριμοι και φερόμαστε επαγγελματικά».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Τα μικρά βήματα!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Που θα κριθεί ο αγώνας;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA