• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Που θα κριθεί ο αγώνας;
Στην πτώση απόδοσης του πίσω ελαστικού
Νέα 23/09/2016 - 19:48

Το κλειδί για τον αγώνα της Κυριακής, σύμφωνα με τον Marc Marquez, θα είναι η επιλογή πίσω ελαστικού και η φθορά του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Η Michelin έχει φέρει δυο πίσω ελαστικά, ασύμμετρα, με τη μεσαία και τη σκληρή γόμα. Ο Marc Marquez επικεντρώθηκε στο πιο σκληρό από τα δυο σήμερα.

 

«Το πίσω θα είναι για τον αγώνα το σημαντικό. Και στο μπροστά πιστεύω ότι θα έχουμε διαφορετικές επιλογές, όμως το πίσω θα είναι το κλειδί για τη νίκη».

 

«Μετά από τρεις, πέντε γύρους πέφτει πολύ η απόδοσή του... αρχίζει η φθορά και γλιστράει πολύ. Θα είναι δύσκολο να τελειώσεις τον αγώνα με καλό ρυθμό».

 

«Σήμερα ρίξαμε το βάρος στο σκληρό πίσω ελαστικό, αλλά θα χρειαστεί να ξαναδούμε το μαλακό πίσω ελαστικό για να αποφασίσουμε», σχολίασε ο Marquez.

 

Στις ΕΔ1 ήταν μόνο η Honda του Marc Marquez στις πρώτες εννέα μοτοσυκλέτες, ενώ στις ΕΔ2 τερμάτισε δεύτερος ανάμεσα στον Pedrosa και στον Crutchlow.       

 

«Δεν είναι εύκολο να βγουν συμπεράσματα, διότι το πρωί ήμουν πρώτος και οι άλλες Honda ήταν μακριά. Ναι, είναι δύσκολο να βγάλεις συμπεράσματα».

 

«Μερικοί έβαλαν καινούργια ελαστικά και άλλοι όχι. Άλλοι έβαλαν καινούργιο μεσαίο και κάποιοι άλλοι καινούργιο σκληρό. Ο Dani και ο Cal έβαλαν ένα καινούργιο μαλακό».

 

«Εγώ έβαλα ένα φρέσκο σκληρό, το οποίο έχει λιγότερη πρόσφυση. Είναι δύσκολο να πεις, αλλά χαίρομαι που βλέπω τρεις Honda μπροστά. Σε ρυθμό αγώνα όμως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Έχει καταντήσει γελοίο!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto2: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA