• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto2: ΕΔ2
1ος ο Nakagami, δυνατοί Lowes-Zarco, πίσω ο Rins
Νέα 23/09/2016 - 17:36

Η πρώτη ημέρα ολοκληρώθηκε για τους αναβάτες της μεσαίας κατηγορίας, με την έντονη συννεφιά να συμβάλλει στο να κατέβει η θερμοκρασία στην άσφαλτο (33o C), που νωρίτερα είχε ξεπεράσει τους 38o C.

 

Αυτός που χαμογέλασε στο τέλος ήταν ο Takaaki Nakagami που, όπως και το πρωί, δείχνει καλά στοιχεία, κάνοντας καλούς χρόνους στο ’54 και δυο στο ’53 στην τελευταία του έξοδο.

 

Αν μιλάμε όμως για ρυθμό αγώνα, ήταν και πάλι ο Sam Lowes αυτός που - όπως και στις ΕΔ1 - ήταν δυνατός! Ο Lowes έκανε μια σειρά 14 συνεχόμενων γύρων στο ’54 που έσπασαν μόνο από 1 γύρο στο ’53 κι έναν στο ’56.

 

 Μπορεί να μην κατάφερε να κατεβάσει - για 20χιλ - το 1:53.767 που έκανε το πρωί, έχει όμως απειλητικό ρυθμό για τον αγώνα, αν και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο για πιο ξεκάθαρη εικόνα.

 

Δυνατός σε ρυθμό ήταν και ο Johann Zarco που έμεινε μεν στην 8η θέση, είχε διαφορά όμως μόνο 0.462δ από την κορυφή αλλά και μια σειρά 10 γύρων στο ’54 στην τελευταία του έξοδο κι άλλους 4 στην πρώτη του.

 

Πέντε αναβάτες ήταν ανάμεσα σε Lowes και Zarco, με τον Luthi να παίρνει την 3η θέση για ένα δέκατο από τον Baldassarri και τον Morbiddelli να ακολουθεί έχοντας κι αυτός αρκετούς γύρους στο ’54.

 

Ο Simone Corsi έσπασε την κυριαρχία των Kalex κάνοντας τον έκτο χρόνο με την Speed Up του, ανεβαίνοντας στην 6η θέση και 40χιλ μπροστά από τον Jonas Folger. Στη δεκάδα ήταν και οι Alex Marquez και Axel Pons.

 

Ο πιο σοβαρός αντίπαλος για τον Zarco στη μάχη του φετινού Τίτλου, ο Alex Rins, είχε ένα άσχημο ξεκίνημα καθώς ούτε σε ρυθμό, αλλά ούτε και στον ένα γύρο δεν έδειξε το καλό του πρόσωπο, μένοντας στην 15η θέση!

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Που θα κριθεί ο αγώνας;

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon MotoGP: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA