• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon MotoGP: ΕΔ2
To 1-2-3 η Honda, με τον Pedrosa μπροστά!
Νέα 23/09/2016 - 17:17

Ο Dani Pedrosa έκλεισε τη σημερινή ημέρα με την πρώτη θέση, καθώς οι μοτοσυκλέτες της Honda κυριάρχησαν κι έκαναν το 1-2-3 στα συνδυασμένα

 

Ο Pedrosa, ο μεγάλος νικητής στο Misano πριν από δυο εβδομάδες, κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση για 65χιλ από τον Marc Marquez.

 

Με ανεβασμένη ψυχολογία και καλό ρυθμό ο Dani Pedrosa, είχε πέντε γύρους στο ’49 και δυο τελευταίους στο ’48. Πιο σταθερός όμως ο Marc Marquez, είχε πέντε συνεχόμενους γύρους στο ’48 κι έναν τελευταίο στο 1:49.002!

 

Στην τρίτη θέση ήταν ο Cal Crutchlow, 81 μόλις χιλιοστά από την κορυφή, για να επιβεβαιωθεί - τουλάχιστον για την ώρα - ότι η πίστα της Aragon ταιριάζει περισσότερο στις Honda.

 

Πιο πίσω, στην 4η θέση, βρίσκουμε τον Valentino Rossi ο οποίος δείχνει καλά στοιχεία κι έβγαζε κι αυτός γύρους στο μεσαίο/χαμηλό ’49 και τρεις στο ’48 στην τελευταία του έξοδο.

 

Ο Pol Espargaro ήταν ένας από τους αρκετούς που έχασαν τον έλεγχο και είχαν πτώση στη δύσκολη 2η στροφή της πίστας, αλλά κατάφερε να πάρει την 5η θέση μπροστά από τον Vinales.

 

Ο Lorenzo - νικητής τα δυο τελευταία χρόνια στην πίστα αν και δεν ταιριάζει στην Yamaha - έκανε σύντομες εξόδους στην πίστα κι έμεινε στην 7η θέση, ελάχιστα μπροστά από τον Barbera.

 

Ο τελευταίος κατάφερε να είναι αυτός η καλύτερη Ducati, μπροστά από τον Danilo Petrucci και τον εργοστασιακό Dovizioso, που θα έχει δίπλα του για το υπόλοιπο του διημέρου τον Pirro, μιας και ο Iannone δεν θα συνεχίσει.

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Εκτός Aragon ο Iannone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA