• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon MotoGP: ΕΔ1
Κοντά Marquez και Rossi
Νέα 23/09/2016 - 13:06

Για το μεγαλύτερο διάστημα των ΕΔ1 στην Aragon, ο Marc Marquez έδειχνε ότι θα είχε το πάνω χέρι σε σχέση με τον ανταγωνισμό, ωστόσο στο τέλος ήταν ο Valentino Rossi αυτός που τον πλησίασε αρκετά.

 

Η παρουσία του Marquez ήταν εξαιρετική μέχρι και τα τελευταία λεπτά, έχοντας γράψει στη δεύτερή του έξοδο το 1:48.830 που θα έμενε ως ο καλύτερος χρόνος του πρωινού.

 

Ο Rossi σ’ εκείνο το χρονικό σημείο δούλευε προς άλλη κατεύθυνση κι έκανε χρόνους στο ’50, αλλά στην τελευταία του έξοδο ήταν δυνατός. Έκανε τρεις τελευταίους γύρους στο 49.6, 49.3 και 49.0 και πλησίασε στα 186χιλ τον Marquez.

 

Πιο πίσω, ο Vinales είχε ακριβώς τον ίδιο χρόνο με τον Dovizioso αλλά ο Ισπανός πήρε την τρίτη θέση γιατί ο δεύτερος καλύτερος χρόνος του ήταν στο 49.3 έναντι του 49.7 του Ιταλού.

 

Στην πέμπτη θέση βρίσκουμε τον Jorge Lorenzo, ο οποίος είχε μια δύσκολη στιγμή στην αρχή όταν και παραλίγο να φύγει από τη μοτοσυκλέτα του.

 

Ο Iannone πήρε το οκ από τους γιατρούς, αλλά όπως φάνηκε και από την εικόνα ο πόνος για τον Ιταλό είναι μεγάλος. Αυτό επιβεβαίωσε και ο Davide Tardozzi μετά το τέλος των ΕΔ. Πριν τις ΕΔ2 θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει ή όχι.

 

Παρά τους πόνους ο Iannone ήταν στην έκτη θέση, μπροστά από τον Danilo Petrucci. Ο Aleix Espargaro ήταν όγδοος, με τον αδερφό του να είναι μια θέση πιο πίσω. Ο Crutchlow έκλεισε τη δεκάδα.

 

Οι δυο αναβάτες από τα SBK που βρίσκονται στην Aragon, ο μεν Alex Lowes στη θέση του Smith και ο δε Nicky Hayden στη θέση του Miller, πήραν την 17η και 20η θέση αντίστοιχα.

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA