• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto3: ΕΔ1
Στο ’59 μόνο ο Jorge Navarro!
Νέα 23/09/2016 - 11:19

Δυνατός στην τελευταία του έξοδο ο Jorge Navarro, με τον Ισπανό άσο να γίνεται ο πρώτος και ο μόνος που έγραψε χρόνο στο 1:59 και μάλιστα δυο φορές!

 

Έτσι ο Ισπανός ήταν πρώτος στα αποτελέσματα των ΕΔ1 του 14ου Γύρου της φετινής σεζόν, αφήνοντας σχεδόν τέσσερα δέκατα πίσω του τον δεύτερο!

 

Αυτός ήταν ο Juanfran Guevara που έκανε τη μίνι έκπληξη και ανέβηκε στην κορυφή με την ΚΤΜ του, πίσω από την Honda του συμπατριώτη του μπροστά.

 

Η Honda - που δεν έχει κερδίσει ποτέ στη μικρή κατηγορία στην Aragon - είχε άλλες δυο μοτοσυκλέτες στην πεντάδα, με τον Enea Bastianini και τον Aron Canet στην 3η και 4η θέση αντίστοιχα.

 

Ο Bestia είχε πτώση πέρυσι εκεί στον τελευταίο γύρο, παρασύροντας μαζί του και τον Brad Binder ενώ και οι δυο τους ήταν σε θέση βάθρου!

 

Ο Binder χρειάζεται μια δεύτερη θέση (αυτή που είχε πέρυσι στον αγώνα όταν τον έριξε ο Enea) για να πάρει τον Τίτλο ήδη από την Aragon! Πάντως τα τελευταία λεπτά δεν ήταν καλά για τον Ν. Αφρικανό.

 

Περίπου πέντε λεπτά πριν το τέλος φάνηκε να έχει πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων του και βγήκε στα pits, αλλά επέστρεψε σχεδόν αμέσως. Στο τέλος όμως όταν όλοι κατέβαζαν χρόνους, αυτός έπεσε στην 11η θέση.

 

Στην πεντάδα πήρε θέση και ο Gabriel Rodrigo, μισό δευτερόλεπτο από την κορυφή και ένα δέκατο πιο γρήγορος από τον Jorge Martin που ήταν η καλύτερη Mahindra σήμερα το πρωί.

 

Οι Niccolo Antonelli, Fabio Quartararo, Bo Bendsneyder και Andrea Locatelli ήταν οι οδηγοί που έκλεισαν τη δεκάδα σήμερα το πρωί.

Επόμενο άρθρο »

Aragon MotoGP: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: Η συνέντευξη τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA