• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto2: ΕΔ1
Εντυπωσίασε ο Sam Lowes!
Νέα 23/09/2016 - 13:34

Ο Sam Lowes κατάφερε στο τέλος να πάρει την πρώτη θέση στις ΕΔ1, έχοντας νωρίτερα κερδίσει τις εντυπώσεις με μια σειρά ταχύτατων γύρων στην πίστα της Aragon!

 

Ο Βρετανός μπήκε δυνατά και μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, είχε εφτά συνεχόμενους γύρους στο ’54, προτού επιστρέψει στο γκαράζ του. Στη 2η του έξοδο έκανε άλλους τρεις και μετά δυο γύρους στο ’53!

 

Ο ρυθμός αγώνα που έδειξε ο Lowes ήταν πολύ καλός από το ξεκίνημα και χάρη στο 1:53.767 πήρε και την πρώτη θέση. Κανείς δεν ήταν τόσο σταθερός στο γυρολόγιό του.

 

Ο δεύτερος Folger έμεινε 51χιλ πίσω από τον Βρετανό, με δυο γύρους και αυτός - στο τέλος - στο ’53. Επίσης δυο γύρους στο ’53 είχε στο τέλος και ο Nakagami που έκλεισε την τριάδα.

 

Οι οδηγοί αυτοί είχαν μεταξύ τους διαφορά στα 60χιλ αφήνοντας πάνω από δυο δέκατα πίσω τους τον τέταρτο Simone Corsi, με το πλαίσιο της Speed Up. Ο Sandro Cortese ήταν πέμπτος.

 

Ο Johann Zarco ήταν ο μόνος από τους πρώτους δέκα που δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του στο τέλος και υποχώρησε στην έκτη θέση, μπροστά από τον Luthi και τον Morbidelli.

 

Ο Rins, ο οποίος στη χτεσινή συνέντευξη τύπου δήλωσε ότι είναι 100% καλά από τον τραυματισμό του στην κλείδα, είχε τον ένατο καλύτερο χρόνο ενώ ο Schrotter έκλεισε τη δεκάδα.

 

Ο μεγάλος νικητής του Misano, Lorenzo Baldassarri, έφερε την Kalex του στην 12η θέση, πίσω από τον Danny Kent που έχασε τη δεκάδα για 23χιλ. Στην αρχή είχαμε επαφή ανάμεσα σε Morbidelli και Oliveira, με τον τελευταίο να έχει χτυπήσει στο χέρι.

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto3: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon MotoGP: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA