• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΤΟ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΤΤ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
Αγώνες 30/06/2024 - 19:44

192.554 – 192.554 θαυμαστές παρακολούθησαν στο υπέροχο TT Circuit Assen το Motul TT Assen του 2024, κάνοντας αυτή τη διοργάνωση Grand Prix να έχει τις περισσότερες παρουσίες στον χώρο από το 1995!

94 – Αυτή η νίκη για τον Francesco Bagnaia είναι η 94η νίκη MotoGP™️ της Ducati, σε αυτό το Grand Prix που ήταν η 94η εκκίνηση του Bagnaia στο MotoGP™️.

50 – Ο Jorge Martin τερμάτισε στο βάθρο για 50η φορά στην καριέρα του στο GP (την 22η φορά στο MotoGP™️).

41 – Αυτό είναι το 41ο βάθρο του Bagnaia στο MotoGP™️, όλα με την Ducati. Τώρα έχει μόνο ένα λιγότερο από τον θρύλο του MotoGP™️ Casey Stoner, του αναβάτη της Ducati με τα περισσότερα βάθρα στην κατηγορία.

23 – Αυτή είναι η 23η νίκη του Bagnaia στο MotoGP™️, τις οποίες τις έχει κερδίσει όλες με την Ducati. Τώρα είναι μαζί με τον Stoner οι πιο επιτυχημένοι αναβάτες της Ducati στην κατηγορία.

15 – Ο Fabio Di Giannantonio κατατάχθηκε στην 4η θέση. Είναι ο σημερινός αναβάτης με το πιο πολλά διαδοχικά Grand Prix στο MotoGP™️ παίρνοντας βαθμούς (15 αγώνες στη σειρά). Με τον Brad Binder στην 7η θέση (ως ο κορυφαίος αναβάτης της KTM), είναι οι μόνοι δύο αναβάτες που έχουν κερδίσει βαθμούς στους πρώτους οκτώ Αγώνες MotoGP™️ του 2024.

13 – Αυτό είναι το 13ο βάθρο του Enea Bastianini στο MotoGP™️ και το 45ο στην καριέρα του στο GP.

5 – Με τους Bagnaia, Martin και Bastianini στο βάθρο, αυτός είναι ο 5ος Αγώνας Grand Prix MotoGP™️ στη σειρά με τρεις αναβάτες της Ducati στο βάθρο.

3 – Ο Bagnaia είναι ο πρώτος αναβάτης που κέρδισε τρεις διαδοχικούς Αγώνες MotoGP™️ Grand Prix σε μία σεζόν από τότε που το έκανε το 2022 με τέσσερις σερί από το Άσεν στο Μιζάνο.

3 – Αυτή είναι η 3η διαδοχική νίκη του στο Ολλανδικό ΤΤ. Είναι ο πρώτος αναβάτης που το κάνει αυτό στην κορυφαία κατηγορία μετά τον Mick Doohan που κέρδισε πέντε στη σειρά από το 1994 έως το 1998.

« Προηγούμενο άρθρο

Στατιστικά πριν το Grand Prix της Κυριακής

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA