• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δεν το περιμέναμε!
Να είμαστε τόσο κοντά στις Yamaha
Νέα 10/09/2016 - 19:31

Ο Marquez ήταν πάνω από μισό δευτερόλεπτο πιο αργός, στον ένα γύρο, από τον Lorenzo και έμεινε εκτός πρώτης σειράς από τους Rossi και Vinales.

 

Ωστόσο αυτός δεν ήταν λόγος για να δυσαρεστήσει τον Ισπανό άσο, ο οποίος δήλωσε ότι ο ρυθμός του είναι πολύ καλός και σίγουρα καλύτερος απ’ ότι θα περίμενε πριν το Σ/Κ!

 

«Με το πρώτο ελαστικό ήμουν οκ, έκανα καλό χρόνο, αλλά στο δεύτερο είχα κίνηση και δεν βρήκα έναν καλό γύρο. Έκοψα και προσπάθησα να κάνω μετά έναν καλό γύρο, αλλά τα ελαστικά είχαν κρυώσει και δεν μπορούσαν να δώσουν τη μέγιστη πρόσφυση».

 

«Αλλά είμαι χαρούμενος. Ο ρυθμός μας είναι πραγματικά καλός και είμαστε πιο κοντά απ’ ότι περιμέναμε στην αρχή του Σ/Κ στους οδηγούς της Yamaha. Θα παλέψουμε μαζί τους αύριο».

 

Όταν τον ρώτησαν αν το μέγιστο που θα μπορούσε να ελπίζει είναι απλά ένα βάθρο αύριο, τόνισε: «Όχι, δεν είναι το μέγιστο δυνατό. Αν είμαστε όπως σήμερα έχουμε καλό ρυθμό, αλλά θα δούμε».

 

«Το βάθρο θα είναι σίγουρα καταπληκτικό αποτέλεσμα και αυτό επειδή είναι μια πίστα που ήξερα από πριν ότι θα δυσκολευτώ πολύ και ότι θα χάσω αρκετούς βαθμούς σε σχέση με τους άλλους».

 

Είναι πιο δύσκολα και επίφοβα τα πράγματα να έχεις να παλέψεις όχι μόνο με τις δυο Yamaha, αλλά και μ’ έναν δυνατό Vinales με καλό ρυθμό;

 

«Για μια ακόμη φορά έχουμε ένα Σ/Κ αμφίρροπο. Ο Vinales δεν έχει καθόλου άσχημο ρυθμό, αλλά ειλικρινά οι δυο Yamaha και ο Dani Pedrosa είναι οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι».

Επόμενο άρθρο »

Ο καλύτερος γύρος της ζωής μου!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto2: Στην pole ο Zarco!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA