• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto2: Στην pole ο Zarco!
Nakagami και Baldassari στην 1η σειρά
Νέα 10/09/2016 - 19:18

Ο έκτος από τους 16 γύρους του Johann Zarco ήταν αυτός που χάρισε στον Γάλλο Παγκόσμιο Πρωταθλητή την τέταρτή του φετινή pole position!

 

Ο Γάλλος είχε καλό ρυθμό και σήμερα με πολλούς γύρους στο χαμηλό 1:38 πριν τις κατατακτήριες που έκανε ταχύτατους γύρους στο μεσαίο προς ψηλό 1:37!

 

Όμως δεν ήταν μόνος του εκεί. Και ο δεύτερος Takaaki Nakagami και ο τρίτος Lorenzo Baldassarri μετρούσαν αρκετούς γύρους στο ’37.

 

Ο Ιάπωνας επέστρεψε στην πρώτη σειρά της εκκίνησης μετά την pole position που πήρε νωρίτερα στη σεζόν στην Γερμανία. Ο Baldassarri ήταν τρίτος στο πρώτο Ιταλικό GP, στο Mugello και πήρε την 3η θέση και σήμερα μπροστά στους συμπατριώτες του.

 

Από τους διεκδικητές του Τίτλου ο Lowes θα ξεκινήσει από την 4η θέση και τη δεύτερη σειρά, ενώ ο Alex Rins βρήκε τον τρόπο να βελτιωθεί στα τελευταία λεπτά και κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 8η θέση.

 

Εννέα οδηγοί έκαναν χρόνους σήμερα στο ΄37, όπως οι Morbidelli και Luthi που συμπληρώνουν τη δεύτερη σειρά με καλό ρυθμό και οι Cortese-Pasini στην 3η σειρά μαζί με τον Rins.

 

Τεράστια η κυριαρχία της Kalex στο Misano, έχοντας τις πρώτες 13 μοτοσυκλέτες δικές της, με τον Julian Simon να είναι 14ος αλλά και μόνο 8 δέκατα από την κορυφή! Οι 17 πρώτοι είχαν διαφορά 9 δέκατα!

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Δεν το περιμέναμε!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano MotoGP KAT: Ασυναγώνιστος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA