• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano MotoGP KAT: Ασυναγώνιστος!
Τρομερός Lorenzo, διέλυσε τα χρονόμετρα!
Νέα 10/09/2016 - 17:44

Ο Jorge Lorenzo πήρε την πρώτη του pole position από τον Μάιο, διαλύοντας το χρονόμετρα κι έγινε ο πρώτος που γυρίζει την πίστα του Misano στο 1:31!

 

Οι συνθήκες βοήθησαν τον Ισπανό άσο να δείξει την ταχύτητά του σε μια πίστα που είναι παραδοσιακά δυνατός, παίρνοντας πάντα την πρώτη ή τη δεύτερη θέση από το 2008, με εξαίρεση μόνο την περσινή χρονιά.

 

Ο Lorenzo έκανε πολύ γρήγορα νέο απόλυτο χρόνο κατεβαίνοντας στο 1:32.0 με το δεύτερο χρονομετρημένο γύρο του στην πρώτη του έξοδο. Στη δεύτερη έγινε ο μοναδικός που καταφέρνει να κάνει χρόνο στο ΄31!

 

«Ήταν ίσως ο καλύτερος γύρος που έκανα στη ζωή μου», είπε στο τέλος στο parc ferme ενώ φαινόταν ξεκάθαρα πόσο πολύ απολάμβανε τις στιγμές, μετά από ένα πολύ δύσκολο τελευταίο διάστημα.

 

Παράλληλα ήταν και η 64η pole position για τον Jorge Lorenzo, αφήνοντας στις 63 τους Valentino Rossi και Marc Marquez.

 

Ο Valentino Rossi ήταν ο μόνος που κατάφερε να έχει διαφορά από τον Lorenzo κάτω από μισό δευτερόλεπτο, με τον Ιταλό να παίρνει τη δεύτερη θέση. Ο Vinales ολοκλήρωσε την πρώτη σειρά.

 

Ο Vale είδε έναν γύρο του να ακυρώνεται κι έχασε τη δεύτερη θέση προσωρινά, αλλά επανήλθε δριμύτερος και τελικά έκανε ένα δεύτερο γρήγορο γύρο για να ξανανέβει 2ος!

 

Ο Marquez έχασε για 62χιλ την πρώτη σειρά της εκκίνησης, ενώ για μερικά δευτερόλεπτα είδε την καρώ σημαία να πέφτει μπροστά του πριν περάσει τη γραμμή τερματισμού. Έτσι δεν είχε έναν τελευταίο γύρο.

 

Εξαιρετική η παρουσία του Michele Pirro που πήρε την 5η θέση -ισοφάρισε την καλύτερή του θέση σε κατατακτήριες - ενώ ήταν και η κορυφαία Ducati, αφήνοντας πίσω του τον Dovi.

 

Ο κορυφαίος δορυφορικός ήταν ο Crutchlow στην 7η θέση, με τον Dani Pedrosa να μην καταφέρνει να «χτίζει» στη δεύτερη θέση που είχε στις ΕΔ4 και να συμβιβάζεται με την 8η στις κατατακτήριες.

 

Τα αδέρφια Espargaro θα ξεκινήσουν από την ένατη και δέκατη θέση, με τον Hector Barbera να σημειώνει τον 11ο χρόνο, έχοντας περάσει ως δεύτερος στις ΚΑΤ1 πίσω από τον Pirro.

 

Ο Alvaro Bautista κατάφερε να βάλει την Aprilia για πρώτη φορά στις 12 καλύτερες μοτοσυκλέτες των κατατακτηρίων και θα ξεκινήσει από την 12η θέση αύριο.

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto2: Στην pole ο Zarco!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto3: 4η pole για τον Binder

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA