• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto3: 4η pole για τον Binder
Ξέφυγε από την κίνηση και πήρε την pole!
Νέα 10/09/2016 - 14:53

Ο Brad Binder κατάφερε - κι ενώ είχε πέσει η καρώ σημαία - να κάνει έναν τελευταίο ταχύτατο γύρο και να πάρει την 4η του pole position φέτος!

 

Ο Ν. Αφρικανός είχε μπλέξει σε κίνηση νωρίτερα και ξεφεύγοντας από τις πολλές μοτοσυκλέτες μπροστά του, βρήκε καθαρή πίστα για έναν μόλις γύρο, τον τελευταίο του!

 

Ο Binder δεν ήταν μόνο γρήγορος στον ένα γύρο αλλά και σε ρυθμό, βγαίνοντας στις δυο τελευταίες του εξόδους και κάνοντας γύρους στο 1:42, τέσσερεις στο σύνολο.

 

Η pole position και οι 86β διαφοράς από τον δεύτερο, σημαίνει ότι ο Binder είναι σε θέση να κάνει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στον Τίτλο, που ήδη τον κρατά με το ένα χέρι.

 

Μέχρι και το πέσιμο της καρώ σημαίας, ο πρώτος στη λίστα με τους χρόνους ήταν ο Nicolo Bulega που κρατούσε προσωρινά την pole. Όμως στο τέλος δεν κατάφερε να κατεβάσει το χρόνο του και τον πέρασε και ο Enea Bastianini.

 

Ο Ιταλός άσος είχε πάρει εδώ πέρυσι την πρώτη νίκη της καριέρας του και θα προσπαθήσει να ακολουθήσει αύριο τον Brad Binder από την πρώτη σειρά της εκκίνησης.

 

Εκεί θα πάρει θέση και ο Bulega, ο οποίος για τρίτη φορά στην καριέρα του θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά, έχοντας και μια pole στην Jerez όταν και πήρε το πρώτο (και μοναδικό) βάθρο της καριέρας του.

 

Το καλύτερό του φετινό αποτέλεσμα σε κατατακτήριες πήρε σήμερα ο Jakub Kornfeil, ο οποίος ανέβηκε στην 4η θέση από την οποία είχε ξεκινήσει και στο Τέξας.

 

Ο Jorge Navarro έκανε το λάθος με λιγότερο από δυο λεπτά να απομένουν για το τέλος κι ενώ ήταν στην πρώτη σειρά της εκκίνησης, υποχώρησε στη δεύτερη και στην 5η θέση.

 

Δίπλα του θα πάρει θέση ο Aron Canet που βρήκε την ευκαιρία να ακολουθήσει νωρίτερα τον Binder και να κάνει χρόνο που τον ανέβασε στην έκτη θέση, ένα δέκατο πίσω από τον ομόσταυλό του.

 

Ένα από τα καλύτερά του αποτελέσματα σε κατατακτήριες δοκιμές πήρε ο Oettl, που θα ξεκινήσει 7ος ενώ φέτος βέβαια κατάφερε να πάρει και την πρώτη του pole στο Τέξας.

 

Ο Hiroki Ono έχει καταφέρει να μπει στη δεκάδα μόνο δυο φορές φέτος, την πρώτη στην Γερμανία και τη δεύτερη σήμερα, με την 8η θέση του. Οι Guevara και Di Giannantonio έκλεισαν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Misano MotoGP KAT: Ασυναγώνιστος!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano MotoGP: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA