• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Έδωσα ό,τι είχα!
Υπερήφανος για τη 2η θέση ο Βρετανός
Νέα 05/09/2016 - 00:52

Ένα ακόμα εξαιρετικό Σ/Κ για τον Cal Crutchlow, ο οποίος το Σάββατο πήρε την pole position και στον αγώνα κατάφερε να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

 

Ο Vinales - που ξέφυγε μπροστά από την αρχή - στέρησε την ευκαιρία να πάρει μια ιστορική νίκη στο Silverstone, μπροστά στους συμπατριώτες του, κάτι που κανείς Άγγλος δεν έχει καταφέρει να κάνει στο παρελθόν (στη μεγάλη κατηγορία).

 

«Ήταν μια ωραία μάχη και προσφέραμε θέαμα στον κόσμο. Πρέπει να ευχαριστήσω την ομάδα μου και την Honda που δούλεψαν πολύ σκληρά στους προηγούμενους αγώνες».

 

«Στη μάχη έδωσα ό,τι είχα και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον Vinales που οδήγησε φανταστικά και ήλεγξε τον αγώνα».

 

Μετά από ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα στη φετινή σεζόν, τα δεδομένα έχουν αλλάξει για τον Crutchlow, χωρίς όμως ούτε ο ίδιος να μπορεί να εξηγήσει που οφείλεται αυτή η θεαματική αλλαγή!

 

«Δεν έχω ιδέα», απάντησε σε σχετική ερώτηση με ειλικρίνεια. «Νοιώθω καλά στη μοτοσυκλέτα, πιέζω στο όριο αν και ακόμα δυσκολευόμαστε λίγο στις κατατακτήριες. Ξέρω, εδώ πήρα την pole, αλλά γενικά δυσκολευόμαστε στον ένα γύρο».

 

«Πάντως για την ώρα νοιώθω ότι είμαι σε εξαιρετική κατάσταση και είμαι υπερήφανος για το βάθρο στον εντός έδρας αγώνα μου κι ελπίζω να κάνουμε άλλον ένα καλό αγώνα στο Misano».

 

«Ξέρω ότι εκεί είναι δύσκολα για την Honda, αλλά αυτό δεν θα με εμποδίσει από το να προσπαθήσω. Άλλωστε και εδώ δεν είχα στο παρελθόν και τα καλύτερα αποτελέσματα».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Δεν μου βγήκε...

« Προηγούμενο άρθρο

Παραδοχή Marquez:

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα