• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παραδοχή Marquez:
Πίεζα υπερβολικά στο τέλος
Νέα 04/09/2016 - 23:55

Ο Marc Marquez έδωσε μια δυνατή μάχη με τον Valentino Rossi και στη συνέχεια με τον Cal Crutchlow, προσπαθώντας να εξασφαλίσεις τους 20β της δεύτερης θέσης.

 

Ωστόσο ο 23χρονος έκανε το λάθος στην 7, άνοιξε τη γραμμή του και δεν κατάφερε να ανέβει ούτε στο βάθρο, πέφτοντας στην 5η θέση. Ωστόσο πέρασε στον τελευταίο γύρο τον Pedrosa για να τερματίσει 4ος.

 

Ο Marc, μετά το τέλος του αγώνα, παραδέχτηκε ότι: «...ίσως το παράκανα στις επιθέσεις. Πήρα πολλά ρίσκα, αλλά θεωρώ ότι μπορούσα να πάρω τη δεύτερη θέση».

 

«Προσπαθούσα να διαχειριστώ τον αγώνα με τον Valentino, επειδή είναι ο βασικός μου αντίπαλος για τον Τίτλο. Πίστεψα στη 2η θέση και γι’ αυτό έκανα τις επιθέσεις, όμως δεν απέφυγα το λάθος».

 

Επιπρόσθετα αποκάλυψε ότι - όπως αποδείχτηκε στον αγώνα - ήταν λάθος η επιλογή του να βάλει το μαλακό μπροστά ελαστικό, με το οποίο είχε προβλήματα ήδη από τον 4ο γύρο.

 

«Στην αρχή θα μπορούσα να είμαι πιο γρήγορος, αλλά ήδη από τον τέταρτο γύρο κατάλαβα ότι το μαλακό μπροστά ήταν λάθος επιλογή. Είχε ταλαντώσεις και δεν έστριβα καλά».

 

Στη μάχη για τον Τίτλο πάντως, ο Marc Marquez έδωσε μόνο τρεις βαθμούς στον Valentino Rossi, με τη μεταξύ τους διαφορά να είναι στους 50β έξι αγώνες πριν το τέλος.

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Έδωσα ό,τι είχα!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Καθαρή η μάχη με τον Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα