• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Δεν μου βγήκε...
Πήρε ρίσκο, άλλαξε ρυθμίσεις πριν τον αγώνα, αλλά...
Νέα 05/09/2016 - 10:09

Ο Jorge Lorenzo έχασε κι άλλο - πολύ σημαντικό - έδαφος στη μάχη για τον Τίτλο, καθώς το ρίσκο που πήρε στο Silverstone του γύρισε μπούμερανγκ.

 

Ο Jorge είναι πλέον 64β πίσω από τον Marc Marquez και 14β πίσω από τον ομόσταυλό του, τον Valentino Rossi, με τις όποιες ελπίδες του για Τίτλο να σβήνουν.

 

«Πήραμε το ρίσκο, αλλάξαμε ρυθμίσεις και σκληρύναμε την πίσω ανάρτηση διότι αυτό είχε δουλέψει το 2012. Όχι όμως και σήμερα... Χάσαμε λίγη πρόσφυση στον πίσω τροχό».

 

«Ήδη από το γύρο προθέρμανσης είχα καταλάβει ότι η πρόσφυση στον πίσω τροχό ήταν λίγο λιγότερη. Στον πρώτο γύρο είδα ότι ο Dani είχε περισσότερη ταχύτητα στις στροφές... ήταν δύσκολο».

 

«Ήμουν στο χαμηλό 2:02 περίπου, έχοντας τον Dovi και το δεύτερο γκρουπ στα μάτια μου, αλλά στα μέσα περίπου του αγώνα κατάλαβα μεγάλη φθορά στο πίσω ελαστικό. Τότε με πέρασε ο Aleix κι άρχισα να χάνω το μπροστά γκρουπ».

 

Ο Lorenzo δεν θέλει να μένει και πολύ στον αγώνα του Silverstone, αντίθετα κρατά την εμφάνισή του στο Brno όπου είχε το ρυθμό (στο στεγνό) για τη νίκη.

 

«Είχα την αίσθηση στο Brno και μπορούσα να παλέψω για τη νίκη, αλλά έβρεξε και χάσαμε λίγο από την αυτοπεποίθησή μας. Στο στεγνό ήμασταν έτοιμοι να παλέψουμε για τη νίκη».

 

«Εδώ όμως όχι... από την αρχή, από τις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές ήμασταν πιο αργοί από τους υπόλοιπους που είχαν καλύτερο ρυθμό».

 

«Η αλλαγή στην ανάρτηση δεν βοήθησε στην ισορροπία και μεγάλωσε τα προβλήματά μας στον πίσω τροχό με πολύ περισσότερο σπινάρισμα στην έξοδο της στροφής».

 

«Γενικά με την Yamaha φέτος χάνουμε πολύ στα σαμαράκια. Ο Valentino είχε 1-2 δέκατα περισσότερα από εμένα κι εγώ έχανα άλλα 1-2 στο γύρο λόγω των ρυθμίσεων».

 

«Δεν μας βγήκε το στοίχημα και κάναμε χειρότερη τη μοτοσυκλέτα. Είχαμε ταλαντώσεις στα σαμαράκια και τέλος, σημαντική φθορά στο πίσω ελαστικό».

Επόμενο άρθρο »

Ευτυχώς όλα καλά για Espargaro-Baz

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Έδωσα ό,τι είχα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA