• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone Moto2: Επέστρεψε στις νίκες ο Luthi
Ποινή για Zarco, έριξε τον απαρηγόρητο Lowes
Νέα 04/09/2016 - 18:21

Επιστροφή στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου για τον Tom Luthi, ο οποίος πριν δυο εβδομάδες ήταν στο νοσοκομείο και σήμερα πήρε τη νίκη στην Αγγλία!

 

Ο Ελβετός ήταν 10ος στην εκκίνηση αλλά γρήγορα ανέβηκε στην τρίτη θέση. Ο Luthi ήταν ασταμάτητος και εντυπωσίασε με δυο συνεχόμενες προσπεράσεις σε Zarco και Lowes για να μπει μπροστά.

 

Ο Lowes, που είχε τα ηνία στην αρχή του αγώνα, έκανε ένα γύρο στο 2:10 που του στοίχισε αρκετά αλλά επανήλθε στη συνέχεια με γύρους στο 2:08. Ο Άγγλος επέστρεψε στην τρίτη θέση και ήταν πίσω από τον Zarco.

 

Ο Lowes πάλεψε και λίγο πριν το τέλος πέρασε τον Γάλλο ο οποίος προσπάθησε να απαντήσει και τότε έγινε το καλό. Ο Zarco πέρασε πάνω από τα κερμπ κι έμεινε δίπλα από τον Lowes που ήταν λίγο πιο μπροστά.

 

Στην έξοδο ο Zarco δεν κατάφερε να αποφύγει την επαφή και έσυρε εκτός πίστας τον Άγγλο, ο οποίος σηκώθηκε γρήγορα κι έβαλε πάλι τη μοτοσυκλέτα του στον αγώνα για να τερματίσει 21ος.

 

Ο Zarco δεν έπεσε αλλά υποχώρησε στην έβδομη θέση και τερμάτισε τον αγώνα έκτος. Όμως για την επικίνδυνη οδήγησή του πήρε ποινή 30δ και στα τελικά αποτέλεσμα είναι 22ος.

 

Ο μεγάλος κερδισμένος ήταν ο Alex Rins! Ο Ισπανός, με πρόβλημα τραυματισμού στην κλείδα, ήταν χαμένος στις πίσω θέσεις όλο το Σ/Κ φανερά επηρεασμένος από τους πόνους.

 

Όμως στον αγώνα ο Rins μεταμορφώθηκε! Πέρασε τους πρώτους γύρους στην 20η θέση - είχε ξεκινήσει από την 19η θέση - αλλά στο δεύτερο μισό ήταν εξαιρετικός, κράτησε ελαστικό και πήρε την 7η θέση!

 

Έτσι μείωσε τη διαφορά του από τον Zarco μόλις στους 10 βαθμούς, με έξι αγώνες να απομένουν για το τέλος.

 

Λίγο πιο μπροστά ο Syahrin ισοφάριζε την καλύτερή του θέση σε GP (4ος), με τον Jonas Folger να μένει στην 5η θέση, μπροστά από τον Lorenzo Baldassarri.  

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Βασιλιάς στο Silverstone!

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone Moto3: Νίκη και +86 για Binder

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA