• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone Moto3: Νίκη και +86 για Binder
Συγκλονιστικός ο Manzi, βάθρο για Bagnaia-Bendsneyder
Νέα 04/09/2016 - 17:48

Εξαιρετικό - για μια ακόμη φορά - ήταν το θέαμα του αγώνα της Moto3, ο οποίος ξεκίνησε στο στεγνό και τελείωσε χωρίς κάποιο απρόοπτο από πλευράς καιρού.

 

Ήταν η ημέρα που πέρα από τους συνήθεις υπόπτους, είχαμε εκπλήξεις στις μπροστά θέσεις, σ’ έναν δύσκολο αγώνα σε μια από τις πιο γρήγορες πίστες του κόσμου.

 

Κανείς δεν κατάφερε να ξεφύγει στους 17 γύρους του αγώνα και οι μάχες έδιναν κι έπαιρναν, με όλους να είναι αποφασισμένοι να μείνουν στις μπροστά θέσεις!

 

Ο Binder υποχώρησε για λίγο στην αρχή, αλλά επανήλθε δριμύτερος. Ο Ν. Αφρικανός ήταν αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες και το κατάφερε επικρατώντας  για δυο περίπου δέκατα του Bagnaia!

 

Ήταν η τέταρτη νίκη για τον Binder και μια νίκη η οποία - εκτός απροόπτου - του χαρίζει τον Τίτλο, καθώς ο Jorge Navarro δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αντεπίθεσή του!

 

Ο Ισπανός ξεκίνησε από την 18η θέση και ήταν εμφανώς πολύ γρήγορος μετά τους πρώτους γύρους, καταφέρνοντας μάλιστα να αναλάβει και τα ηνία του αγώνα! Οι μάχες όμως ήταν λυσσαλέες και ο Ισπανός δεν τα κατάφερε.

 

Λίγο πριν το τέλος είχε μια επαφή με τον εκπληκτικό Manzi και έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, ενώ ακριβώς πίσω του ο Migno δεν κατάφερε να τον αποφύγει κι έπεσε και αυτός.

 

Στο βάθρο επέστρεψε ο Pecco Bagnaia για πρώτη φορά μετά τη μεγαλειώδη νίκη του στην Ολλανδία. Ο Ιταλός τα έδωσε όλα, όμως στις ευθείες οι KTM ήταν άπιαστες!

 

Αυτό εκμεταλλεύτηκε και ο Bo Bendsneyder και πήρε το πρώτο βάθρο της καριέρας του. Όμως θα ήταν τεράστια παράλειψη να μην γίνει αναφορά στον «μαγικό» Manzi!

 

Ο Ιταλός, έκτακτη συμμετοχή στον αγώνα, ξεκίνησε από την προτελευταία θέση και ήταν συγκλονιστικός καθώς κατάφερε στο τέλος να ανέβει τέταρτος!! Την πεντάδα έκλεισε ο Nicolo Bulega.

 

Εξαιρετικός ήταν ο Diggia που από την 25η θέση έδινε μάχες για το βάθρο, ενώ παράλληλα ήταν η 1η Honda στον αγώνα τερματίζοντας μπροστά από τους Antonelli-Bastianini-Canet.

Επόμενο άρθρο »

Silverstone Moto2: Επέστρεψε στις νίκες ο Luthi

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Remy Gardner στην Tech3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA