• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone Moto2: ΕΔ3
Κυρίαρχος ο Sam Lowes, παραλίγο βροχή!
Νέα 03/09/2016 - 14:21

Όταν περίπου 12 λεπτά αφότου ξεκίνησαν οι ΕΔ3 της Moto2, άρχισαν να πέφτουν ψιχάλες βροχής, όλοι οι οδηγοί της κατηγορίας τα έβαζαν με την τύχη τους!

 

Χτες είχαν καταφέρει - σε δυο 45λεπτα - να κάνουν μόνο 30 λεπτά στο στεγνό κι έτσι δεν πίστευαν την φαινομενική ατυχία τους!

 

Ωστόσο οι ψιχάλες - που κάποιες είχαν αρχίσει να πέφτουν με το τέλος των ΕΔ3 της μεγάλης κατηγορίας - δεν συνεχίστηκαν και αυτή τη φορά οι οδηγοί έχασαν λίγο χρόνο.

 

Ο μόνος που έμεινε στην πίστα, από τους 28 οδηγούς της κατηγορίας, ήταν ο Sam Lowes με τον Βρετανό να αδιαφορεί για τις ψιχάλες!

 

Ήταν αυτός που στο τέλος έκανε τον καλύτερο χρόνο! Στην πρώτη του έξοδο έκανε 12 συνεχόμενους γύρους, ενώ στη δεύτερη έκανε τρεις στο 2:07, όταν οι Nakagami και Luthi είχαν από έναν!

 

Ο Ιάπωνας ήταν ο πιο απειλητικός και δυο φορές του πήρε την πρώτη θέση, αλλά ο Lowes έδειξε ότι έχει το πάνω χέρι στην πατρίδα του, καθώς θέλει να γίνει μόλις ο τέταρτος Βρετανός στην ιστορία που κερδίζει στο Silverstone!

 

Ο Zarco ήταν στην πέμπτη θέση με διαφορά στο μισό δευτερόλεπτο από τον Βρετανό. Ο Γάλλος παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θα προσπαθήσει να κάνει έναν καλό αγώνα αύριο.

 

Το θετικό γι’ αυτόν είναι ότι ο Alex Rins δυσκολεύεται πάρα πολύ, όπως είναι φανερό από την 23η θέση του, μετά το σπάσιμο της κλείδας του. Ο Ισπανός ελπίζει τα παυσίπονα να τον βοηθήσουν αργότερα στις κατατακτήριες.

 

Ο νικητής στο βρεγμένο Brno. Jonas Folger, πήρε την πέμπτη θέση με διαφορά 0.128δ από τον πάντα υπολογίσιμο στο Silverstone, Alex Marquez.

Επόμενο άρθρο »

Silverstone Moto3: Pole για τον Bagnaia!

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone MotoGP: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA