• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone MotoGP: ΕΔ3
Ο Marquez μια ανάσα από τον Vinales!
Νέα 03/09/2016 - 14:02

Ο Marc Marquez γύρισε στις κλασικές ρυθμίσεις του για την πίστα του Silverstone και κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στις ΕΔ3, μόλις 3χιλ μπροστά από τον Vinales!

 

Σήμερα έκανε λίγο πιο κρύο σε σχέση με χτες, με τον Marquez να γίνεται ο πρώτος που έκανε χρόνο στο 2:00.0, όντας πολύ δυνατός στο τελευταίο κομμάτι.

 

Εκεί που χάνει πάρα πολύ ο Vinales και γι’ αυτό δεν κατάφερε στο τέλος να δώσει στην Suzuki την 1η θέση σήμερα το πρωί.

 

Ο Iannone ήταν τρίτος, με διαφορά στο ένα δέκατο από την κορυφή. Ο Ιταλός έπεσε 8 λεπτά πριν το τέλος κι έκανε τον πολύ καλό αυτό χρόνο με τη 2η μοτοσυκλέτα του.

 

Με τον αέρα των επιτυχιών σε Γερμανία και Τσεχία, ο Cal Crutchlow έκανε τον τέταρτο χρόνο, ενώ ο Lorenzo - με δυνατή παράδοση στο στεγνό Silverstone - κλείνει την πεντάδα.

 

Με τον Scott Redding να φέρνει την Ducati του στην έκτη θέση, έχουμε δυο Βρετανούς μέσα στην εξάδα. Ο Βρετανός ήταν ένα δέκατο πιο γρήγορος από τον Dovi.

 

Ο Pedrosa κατάφερε να περάσει απευθείας στις ΚΑΤ2, όπως και οι Aleix Espargaro και Valentino Rossi με τον Ιταλό να το πετυχαίνει στον τελευταίο του γύρο.

 

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Alex Lowes! Η χτεσινή του πτώση τον κράτησε λίγο πίσω, αλλά σήμερα έριξε οχτώ δέκατα το χρόνο του και ήταν 16ος!

 

Η διαφορά του από την κορυφή διαμορφώθηκε μόλις στο 2.1δ ενώ από τον Pol Espargaro ήταν πιο αργός για μόνο εννέα δέκατα! 

Επόμενο άρθρο »

Silverstone Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Οι προβλέψεις του Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA