• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone Moto3: Pole για τον Bagnaia!
Πήρε στη βροχή την 1η της καριέρας του
Νέα 03/09/2016 - 16:06

Ήταν η πρώτη φορά που οι οδηγοί της Moto3 θα έβγαιναν - φέτος - στην πίστα του Silverstone με βροχή και δεν έλειψαν οι πολλές πτώσεις των οδηγών της κατηγορίας.

 

Στις δύσκολες αυτές συνθήκες, ο Pecco Bagnaia κατάφερε να πάρει την πρώτη pole position της καριέρας του, με τον Ιταλό να δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο στο βρεγμένο.

 

Πολύ καλός ήταν και ο Martin, ο ομόσταυλος του Bagnaia, αλλά στο τέλος δεν απέφυγε την πτώση και δεν μπόρεσε κάτι καλύτερο από την 8η θέση.

 

Στην πρώτη σειρά θα βρεθεί και ο Enea Bastianini που αποκτούσε γύρο με το γύρο καλή αίσθηση κι έκανε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο, ένα δέκατο πίσω από τον συμπατριώτη του.

 

Υπό κανονικές συνθήκες, ο Bo Bendsneyder θα πανηγύριζε μια εξαιρετική θέση, την τρίτη, καθώς θα ήταν η πρώτη φορά που θα ξεκινούσε από την πρώτη σειρά του σχηματισμού εκκίνησης!

 

Όμως ο Ολλανδός άσος - που έκανε καλύτερο χρόνο από τον B.Binder - τιμωρήθηκε χτες με 5 θέσεις ποινής στο grid, καθώς για πολλοστή φορά καθυστερούσε για να ακολουθήσει κάποιον συναθλητή του.

 

Έτσι στην πρώτη σειρά θα ανέβει ο Niccolo Antonelli για τρίτη φορά φέτος μιας κι έκανε χρόνο για 3χιλ καλύτερο από τον αντίστοιχο του Brad Binder.

 

Ο Joan Mir θα ξεκινήσει από το μέσο της δεύτερης σειράς, ενώ δίπλα του θα πάρει θέση ο πολύ καλός στο βρεγμένο Jules Danilo.

 

Την τρίτη σειρά θα ανοίξει ο Jorge Martin και δίπλα του θα βρεθεί ο Bendsneyder, με τον Nicolo Bulega να είναι δίπλα τους στον αυριανό αγώνα.

 

Πολύ καλή παρουσία για τον Lorenzo Dalla Porta, ο οποίος έκανε χρόνο μόλις 84χιλ πιο πάνω από τον αντίστοιχο του Bulega!

 

Η Maria Herrera πήρε μια από τις καλύτερες θέσεις σε κατατακτήριες δοκιμές, κρατώντας την 13η θέση παρά την πτώση της στο τέλος! Η καλύτερή της θέση είναι 11η.

 

Ο Pawi δεν ξεκίνησε καλά, αλλά ανέβαινε σιγά-σιγά θέσεις όμως δεν απέφυγε το λάθος και πέφτοντας έμεινε στην 16η θέση.

 

Ο Navarro μπήκε με δυναμισμό στην πίστα κι έκανε καλούς χρόνους, αλλά μια πτώση του στέρησε πολύ χρόνο και στα τελευταία λεπτά δεν πρόλαβε να αποκτήσει εμπιστοσύνη για κάτι καλύτερο από την 18η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Δριμεία επίθεση κατά Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA