• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι προβλέψεις του Lorenzo
Οι χρόνοι θ’ ανέβουν πολύ γρήγορα στον αγώνα
Νέα 03/09/2016 - 00:23

Η εκτίμηση του Jorge Lorenzo για τον Κυριακάτικο αγώνα, είναι ότι τα ελαστικά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό μόνο για μερικούς γύρους στην αρχή.

 

Στη συνέχεια η φθορά που θα υποστούν, θα έχει ως αποτέλεσμα οι χρόνοι όλων ν’ ανέβουν αρκετά. Προτεραιότητά του τώρα, είναι να βρει ένα «εύκολο» set-up για την Μ1 του.

 

«Είναι δύσκολο να έχεις σταθερό ρυθμό. Με τα καινούργια ελαστικά είσαι πολύ πιο γρήγορος, απ’ όταν έχει βάλει μερικούς γύρους το πίσω ελαστικό».

 

«Έτσι είναι σημαντικό να έχεις ένα εύκολο set-up που θα σου δίνει την αίσθηση για να κρατάς ένα σταθερό ρυθμό σε όλο τον αγώνα».

 

«Ο Iannone με το καινούργιο ελαστικό ήταν πολύ γρήγορος, αλλά ο ρυθμός πέντε-δέκα οδηγών με τα φθαρμένα ελαστικά είναι περίπου ίδιος».

 

«Όμως δεν έχουμε κάνει πολλούς γύρους στη σειρά και αυτό θα είναι σημαντικό για την Κυριακή. Ο αγώνας δεν θα είναι μεγάλος σε αριθμό γύρων, αλλά προφανώς σε απόσταση και συνολικό χρόνο».

 

«Οι πρώτοι γύροι στον αγώνα θα είναι στο 2:01 ή στο χαμηλό 2:02 και πολύ σύντομα θα πάμε στο 2:03. Έτσι αυτός που θα έχει τις σωστές ρυθμίσεις για να κρατήσει σταθερό ρυθμό, αυτός θα έχει πλεονέκτημα».

 

«Για την ώρα όμως, είμαστε αρκετά μακριά και χρειάζεται να δουλέψουμε πολύ για να το πετύχουμε αυτό».

 

Φυσικά όλα τα παραπάνω, αν ο αγώνας της Κυριακής γίνει στο στεγνό. Ποιές είναι οι σκέψεις του Lorenzo για το ενδεχόμενο της βροχής;

 

«Δεν μπορείς να ελέγξεις τον καιρό. Θα ήθελα να μπορούσα, διότι τότε θα είχαμε μόνο στεγνούς αγώνες. Τώρα πρέπει να βάλεις το κράνος σου και να προσαθήσεις για το καλύτερο».

 

«Φέτος, μέχρι στιγμής, η απόδοσή μας στη βροχή είναι πολύ άσχημη. Το γνωρίζω, παρά το γεγονός ότι στο Brno ήμουν ο πιο γρήγορος. Δεν έχω όμως επιλογές».

 

«Πρέπει να βγω εκεί έξω και να προσπαθήσω να βελτιώσω τη μοτοσυκλέτα, εμένα και να βρω τρόπους να πάω πιο γρήγορα».

 

Ο Jorge Lorenzo δεν έχει το καινούργιο πλαίσιο που θα χρησιμοποιεί από εδώ και πέρα ο Rossi, αλλά πρέπει να δοκίμασε ένα νέο ψαλίδι στην Αγγλία, χωρίς πάντως να το επιβεβαιώσει.

 

«Δοκιμάσαμε κάτι για να βελτιώσουμε συγκεκριμένα το στρίψιμο της μοτοσυκλέτας και το βελτιώνουμε», σχολίασε σχετικά.

Επόμενο άρθρο »

Silverstone MotoGP: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Δυνατό ξεκίνημα για Iannone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA