• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto3: Super Binder!
«Πέταξε» προς την 3η φετινή του pole!
Νέα 20/08/2016 - 15:02

Εκπληκτικές οι σημερινές κατατακτήριες δοκιμές της Moto3, με τον Brad Binder να εκπλήσσει τους πάντες και κάνοντας ένα φοβερό πέρασμα στο τελευταίο κομμάτι της πίστας, πήρε την 3η φετινή του pole!

 

Ο Binder είχε καταφέρει νωρίτερα να κάνει 2:07.6 αλλά ο γρήγορος γύρος του αυτός ακυρώθηκε επειδή βγήκε ελάχιστα εκτός πίστας.

 

Με την ακύρωση αυτή ο Ν. Αφρικανός έπεσε στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης και είχε μια ευκαιρία - στον τελευταίο του γύρο - για να βελτιώσει το χρόνο του. Και ο Binder ήταν εντυπωσιακός!

 

Στο πρώτο μισό δεν έδειχνε ικανός για κάτι καλό, αλλά στο δεύτερο μισό ανέτρεψε τελείως την κατάσταση και ειδικά στο τελευταίο κομμάτι οδήγησε απίστευτα για να πάρει την pole!

 

Νωρίτερα είχε κληρονομήσει την pole ο Andrea Migno που συνεχίζει να είναι δυνατός στο Brno. Ο Ιταλός ήταν δεύτερος, πίσω από τον Bastianini, αλλά ο καλός χρόνος του τελευταίου (2:07.6) ακυρώθηκε επίσης.

 

Όμως δεν έμελε να πάρει την πρώτη pole position της καριέρας του ο Migno, ο οποίος πάντως κατάφερε να ισοφαρίσει το καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες δοκιμές (2ος).

 

Στα επίσημα αποτελέσματα μόνο ο Binder και ο Migno ήταν αυτοί που κατάφεραν να πέσουν κάτω από το όριο του 2:08.

 

Καθώς ο Bastianini βγήκε εκτός πίστας στο γρήγορο γύρο του, έμεινε τελικά στην τρίτη θέση αλλά δείχνει δυνατός όλο το Σ/Κ για να συνεχίσει τους καλούς αγώνες που κάνει αφότου ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Jorge Martin, ο οποίος έστω και για λίγο κρατούσε την προσωρινή pole position. Έμεινε τελικά 4ος ισοφαρίζοντας το καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες δοκιμές (ήταν 4ος πέρυσι στην Aragon).

 

Την ανοδική του πορεία συνεχίζει και ο Fabio Di Giannantonio, που κατάφερε να ανέβει ως την πέμπτη θέση, μπροστά από τον Bulega που κλείνει τη δεύτερη σειρά.

 

Υπήρχαν καλές και κακές στιγμές για διάφορους αναβάτες σήμερα, όπως για τον Jorge Navarro που ήταν απογοητευμένος με την 12η θέση, σε αντίθεση με τον Hanika που ξεπέρασε την πτώση του στην αρχή κι έκανε τον 13ο χρόνο!

 

Ο θριαμβευτής της Αυστρίας και αυτός που πήρε την pole position πριν μια εβδομάδα στο Red Bull Ring, ο Joan Mir, ήταν 14ος. Καλή η 7η θέση για τον Antonelli που προσπαθεί να ξεπεράσει την πτώση της απόδοσής του.

Επόμενο άρθρο »

Brno MotoGP ΚΑΤ: Καμμία επιλογή!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA