• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto2: ΕΔ3
Ο Baldassarri πρώτος παρά τη σφοδρή πτώση!
Νέα 20/08/2016 - 13:23

Οι δυο σφοδρότατες πτώσεις των Baldassarri και Luthi ήταν στο επίκεντρο των συζητήσεων μετά το τέλος των ΕΔ3 της μεσαίας κατηγορίας, σήμερα το πρωί από την πίστα του Brno.

 

Οι δυο τους ξεκίνησαν πάρα πολύ δυνατά σήμερα το πρωί και πρώτος ο Luthi έκανε 2:02.2 για να έρθει στη συνέχεια ένας εξαιρετικός Baldassarri και να κατέβει στο 2:01, ο μόνος που κατάφερε να σπάσει το φράγμα του 2:02.

 

Όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με τον Luthi να πέφτει στον επόμενο γρήγορο γύρο του και να χτυπά λίγο στο δεξί του χέρι. Για προληπτικούς λόγος μεταφέρθηκε στην Clinica Mobile.

 

Στη συνέχεια και 20 περίπου λεπτά πριν από το τέλος ήταν η σειρά του Baldassarri να χάσει τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του με πολλά χιλιόμετρα. Η μοτοσυκλέτα τον χτύπησε στο δεξί γόνατο και αυτός μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο.

 

Οι δυο αυτοί οδηγοί κρατούσαν το 1-2 σχεδόν για όλο το διάστημα του 45λεπτου, μέχρι τα τελευταία τρία λεπτά όταν ο Folger κατάφερε να μπει σφήνα και να πάρει τη δεύτερη θέση.

 

Ο πιο χαρούμενος από του διεκδικητές του Τίτλου ήταν ο Sam Lowes. Προερχόμενος από δυο καταστροφικούς αγώνες, ο Βρετανός θα προσπαθήσει να καλύψει λίγο από το χαμένο έδαφος στην Τσεχία.

 

Ο Lowes κατάφερε να πάρει την τέταρτη θέση και να είναι μπροστά τόσο από τον Zarco, που ήταν όγδοος, όσο και από τον Rins που είναι μόλις 20ος στα συνδυασμένα αποτελέσματα στους 29 οδηγούς!

 

Ο μεν Γάλλος συνεχίζει να δυσκολεύεται το πρωί στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες, το ίδιο συνέβη χτες αλλά το απόγευμα βελτιώθηκε πολύ και πήρε την πρώτη θέση.

 

Ο δε Ισπανός δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμίσεις που θα του επιτρέψουν να γράψει μερικούς καλούς χρόνος και να ανακτήσει τη χαμένη του εμπιστοσύνη.

 

Πίσω από τον Lowes ο Alex Marquez συνεχίζει να δείχνει πόσο του αρέσει το Brno μένοντας στις μπροστά θέσεις. Σήμερα το πρωί ήταν πέμπτος, μπροστά από τον Schrotter.

 

Πολύ καλή παρουσία του Syahrin, όπως και του Miguel Oliveira, με τους δυο αναβάτες να βελτιώνονται στο τέλος και να κερδίζουν τους Zarco και Kent αντίστοιχα για μερικά χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto3: Super Binder!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno MotoGP: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA