• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno MotoGP: ΕΔ3
Νέος απόλυτος χρόνος από τον Lorenzo
Νέα 20/08/2016 - 13:07

Τις άγριες διαθέσεις του έδειξε για τον Κυριακάτικο αγώνα - αν δεν βρέξει, πράγμα δύσκολο - έδειξε σήμερα το πρωί ο Jorge Lorenzo, ο οποίος σημείωσε νέο απόλυτο χρόνο πίστας στο Brno!

 

Ο εξαιρετικός χρόνος του Ισπανού αποτελεί ψυχολογικό πλήγμα για τους αντιπάλους του, που βλέπουν τον δεύτερο στη λίστα με τους χρόνους να απέχει 0.744δ από τον Lorenzo!

 

Για τον Iannone ούτε σήμερα το πρωί έλειψαν τα προβλήματα. Ο Ιταλός δεν κατάφερε στην 13 - εκεί που χτες έκανε το τρομερό σώσιμο ο Marquez - να κρατηθεί στη μοτοσυκλέτα του κι έπεσε.

 

Στο τέλος επανήλθε στην πίστα και ήταν αυτός που πήρε τη δεύτερη θέση πίσω από τον Jorge Lorenzo. Από τον Iannone και κάτω οι διαφορές ήταν πολύ μικρές.

 

Μόλις 27χιλ πιο πίσω από τον Iannone βρίσκουμε τον Marquez ο οποίος και σήμερα είναι με διαφορά η καλύτερη Honda.

 

Χτες ο Vinales έλεγε ότι έριξε το βάρος κυρίως στο ρυθμό αγώνα και ότι πίστευε ότι με μερικές επιθέσεις στο χρονόμετρο θα έπαιρνε εύκολα θέση στη δεκάδα. Το απέδειξε με την 4η θέση.

 

Ο Rossi μπορεί να μην έδειξε την εκπληκτική ταχύτητα του Lorenzo στον ένα γύρο, αλλά ήταν και σήμερα δυνατός σε ρυθμό αγώνα και πήρε την 5η θέση.

 

Όπως έλεγε και χτες, αυτός ο Lorenzo και ο Vinales δείχνουν να έχουν ένα προβάδισμα για τον αγώνα, αν τελικά γίνει στο στεγνό.

 

Βελτιώθηκε στο τέλος ο Aleix Espargaro και ανέβηκε στην έκτη θέση με διαφορά μόλις στο ένα τέταρτο του δευτερολέπτου από τον δεύτερο Iannone.

 

Η δεύτερη Desmosedici GP, αυτή του Doviziozo, έμεινε πιο πίσω στην έβδομη θέση και με διαφορά περίπου στο μισό δευτερόλεπτο μεταξύ τους.

 

Στα τελευταία λεπτά εξασφάλισε θέση στη δεκάδα και ο Pol Espargaro, μένοντας λίγο μπροστά από τον Crutchlow. Ο Βρετανός ήταν η δεύτερη καλύτερη Honda με διαφορά πάνω από εφτά δέκατα από τον Marquez.

 

Μπροστά από τους Espargaro και Crutchlow πήρε θέση - στα συνδυασμένα αποτελέσματα - ο Hector Barbera, ο μόνος από τους κορυφαίους δέκα που δεν βελτίωσαν σήμερα το χρόνο τους.

 

Ο Redding ήταν δέκατος στις ΕΔ3 αλλά έχασε για λίγο την ευκαιρία να μπει στους καλύτερους δέκα των συνδυασμένων αποτελεσμάτων, ενώ ο Pedrosa συνεχίζει και απογοητεύει και θα διεκδικήσει μια θέση στις ΚΑΤ2 μέσω των ΚΑΤ1.

 

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA