• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto3: ΕΔ3
Στο δικό του κόσμο ο Binder!
Νέα 20/08/2016 - 11:12

Ένας εκπληκτικός Brad Binder σήμερα το πρωί, διέλυσε τον ανταγωνισμό στην τρίτη του έξοδο όταν και έκανε δυο γύρους στο 2:07!

 

Ο πρώτος του γύρος ήταν στο 2:07.9 και ο δεύτερος στο 2:07.713 ο οποίος ήταν κάτι λιγότερο από ένα δέκατο πιο πάνω από τον απόλυτο χρόνο πίστας (2:07.622) που κρατά από το 2013!

 

Η διαφορά του από τον δεύτερο ήταν πάνω από έξι δέκατα, μια διαφορά τεράστια για μια πίστα μήκους 5,4χλμ και μια πίστα που τη γνωρίζουν σχεδόν όλοι άριστα.

 

Τα τελευταία λεπτά είχαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, με τον Jorge Martin να κλέβει την παράσταση από τους υπόλοιπους και να γράφει τον δεύτερο χρόνο.

 

Ήταν, επομένως, η καλύτερη Mahindra και πάλι με διαφορά περίπου στο ένα τέταρτο του δευτερολέπτου από τον Pecco Bagnaia που έμεινε στην 7η θέση.

 

Και σήμερα, όπως στις ΕΔ1, είχαμε τρεις κατασκευαστές στις τρεις πρώτες θέσεις, με τον Hiroki Ono να κάνει την έκπληξη και να είναι αυτός η καλύτερη Honda με 2:08.4 που του έδωσε την 3η θέση!

 

Ο Bastianini - επίσης με Honda - πλησίασε στα 64χιλ το χρόνο του Ιάπωνα αλλά ήταν και ο μόνος από τους πρώτους πέντε που δεν βελτίωσε χρόνο στα τελευταία λεπτά.

 

Στον τελευταίο του γύρο κέρδισε πολλές θέσεις ο Andrea Migno και σκαρφάλωσε ως την πέμπτη θέση, όντας και πάλι μπροστά από τον Nicolo Bulega, έστω και για 89χιλ.

 

Αθόρυβα ο Fabio Quartararo ανέβηκε στην όγδοη θέση, ενώ στο τέλος μπήκαν στη δεκάδα και οι Canet (9ος) με τον Navarro (10ος).

 

Στους Τσέχους ήταν ο Karel Hanika αυτός που νίκησε σήμερα τον Jakub Kornfeil και μάλιστα πήρε την 14η θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα!

Επόμενο άρθρο »

Brno MotoGP: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Δεν είναι και Αυστρία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA