• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Δεν είναι και Αυστρία!
Αλλά θα είμαστε ανταγωνιστικοί και στο Brno
Νέα 19/08/2016 - 23:02

Η αλήθεια είναι ότι ο Iannone το έλεγε στις δηλώσεις του και πριν την έναρξη του αγωνιστικού τριημέρου στην Τσεχία: «Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και στο Brno». Και φαίνεται ότι έχει δίκιο!

 

Ξεκίνημα με το δεξί σήμερα για τον Ιταλό, ο οποίος - με καινούργιο ελαστικό - είχε τον καλύτερο χρόνο το πρωί, ενώ και το απόγευμα ήταν μόλις ένα δέκατο πίσω από τον Marquez.

 

«Έχω καλή αίσθηση... περίμενα ότι θα τα πάμε καλύτερα φέτος εδώ, αλλά στην πραγματικότητα έχουμε κάνει ένα βήμα περισσότερο».

 

«Έχουμε κάνει αλλαγές μετά την Αυστρία στις ρυθμίσεις. Κάπου βελτιωθήκαμε και κάπου όχι, αλλά ξέρουμε προς τα που πρέπει να πάμε και είμαι αισιόδοξος».

 

Στην Αυστρία, τα ελαστικά της Michelin και η επιλογή των μαλακότερων από τον Iannone έκανε τη διαφορά για τον Ιταλό. Στην Τσεχία όμως;

 

«Σήμερα βάλαμε και το μεσαίο και το μαλακό πίσω. Και τα δυο ελαστικά δουλεύουν καλά και δεν ανησυχούμε γι’ αυτό», είπε, θυμίζοντάς μας ότι και στην Αυστρία ήταν δυνατός και με τα δυο ελαστικά.

 

«Εκεί που πρέπει να ρίξουμε περισσότερο το βάρος μας είναι στην ισορροπία. Στρίβουμε καλά  και είμαστε ανταγωνιστικοί στις στροφές, αλλά χάνουμε στις εξόδους τώρα».

 

Το δεύτερο κομμάτι της πίστας θα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι εκεί που ο Marquez εντυπωσίασε σήμερα και κερδίζει πάρα πολύ σε σχέση με τους αντιπάλους του.

 

«Για την ώρα είμαι χαρούμενος γιατί είμαστε σταθεροί. Είναι όλα υπό έλεγχο. Στο δεύτερο κομμάτι χάνω μισό δευτερόλεπτο».

 

«Τα δυο δέκατα είναι δικό μου θέμα, τα υπόλοιπα όμως είναι επειδή ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να βελτιώσουμε όσο πρέπει τη μοτοσυκλέτα».

 

Όσο για τον τραυματισμό του στα πλευρά: «Πονάω, δεν έχω πάρει αναλγητικά. Είμαι βέβαιος ότι θα με βοηθήσουν στην Clinica Mobile».

 

«Θα δούμε αν θα χρειαστεί να κάνω ένεση για τον αγώνα. Με όλες αυτές τις εναλλαγές κατεύθυνσης, τα πλευρά μου με πονάνε».

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto3: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Αλλαγή στρατηγικής για Vinales

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA