• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto2: ΕΔ1
Με το δεξί ξεκίνησε ο Marquez
Νέα 19/08/2016 - 13:39

Με δυο γρήγορους γύρους στο 2:02, στο τέλος της πρώτης του εξόδου, ο Alex Marquez κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στις ΕΔ1 σήμερα στο Brno!

 

Ήταν η πρώτη φορά, φέτος, που ο Ισπανός άσος κατορθώνει να γράψει το όνομά του στην πρώτη θέση μιας επίσημης περιόδου δοκιμών, στην πίστα που πέρυσι πήρε το καλύτερό του αποτέλεσμα στην κατηγορία (4ος).

 

Ο Marquez συνεχίζει δυνατός μετά από την πολύ καλή παρουσία του στην Αυστρία και την έκτη θέση που πήρε εκεί, βάζοντας πίσω του οριστικά (;) το πολύ άσχημο ξεκίνημά του.

 

Τόσο ο Marquez, όσο και ο Nakagami κατάφεραν να πέσουν στο 2:02 από την πρώτη τους έξοδο, με τον Ιάπωνα να κάνει ένα μικρό σερί τριών γύρων σ’ αυτό το χρόνο.

 

Στο τέλος όμως - κι ενώ η σημαία της βροχής είχε κυματίσει δυο φορές χωρίς οι ψιχάλες που έπεσαν να προβληματίσουν - δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του.

 

Αντίθετα ο Jonas Folger το πέτυχε, «κατέβηκε» στο 2:02 και αυτός και νικώντας για έξι χιλιοστά το χρόνο του Ιάπωνα, μπήκε σφήνα στους δυο οδηγούς που κυριαρχούσαν για πάνω από 25 λεπτά.

 

Μια εξαιρετική θέση, την τέταρτη, πήρε ο Danny Kent σήμερα το πρωί στην Τσεχία μπροστά από τον Lorenzo Baldassarri που έκλεισε την πεντάδα.

 

Αρκετά πιο πίσω οι δυο πρωτοπόροι στη βαθμολογία, με τον Johann Zarco να ολοκληρώνει έβδομος και τον Alex Rins να είναι μόλις 17ος, πίσω και από τον Marini που τον πέρασε κυριολεκτικά στο τέλος για 61χιλ!

 

Ο μεγάλος χαμένος των Γύρων σε Γερμανία και Αυστρία, ο Sam Lowes, έκανε 2:03.290 και ανέβηκε στην 8η θέση, 16χιλ πίσω από τον Zarco.

Επόμενο άρθρο »

Brno MotoGP: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Brno MotoGP: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA