• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno MotoGP: ΕΔ1
Ο Iannone μπροστά απ’ τις Yamaha
Νέα 19/08/2016 - 13:07

Πέντε ημέρες μετά το θρίαμβό του στην Αυστρία, ο Andrea Iannone μπήκε δυνατά και στο Brno κάνοντας τον καλύτερο χρόνο απ’ όλους στις ΕΔ1.

 

Το ξεκίνημα πάντως δεν ήταν ιδανικό για τον Ιταλό, ο οποίος αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα με την πρώτη του μοτοσυκλέτα.

 

Την πάρκαρε και αργότερα μπήκε στην πίστα με τη δεύτερη για να κάνει μια σειρά γρήγορων γύρων, συμπεριλαμβανομένου και του 1:56.189 που του χάρισε την πρώτη θέση.

 

Μάλιστα στο γρήγορο γύρο του ο Iannone ήταν μαζί με τον Rossi, μόνο και μόνο για να «μιλήσει» η ιπποδύναμη της Ducati στο τελευταίο ανηφορικό κομμάτι και να κάνει τη διαφορά!

 

Πριν την επίθεση στους χρόνους στο τέλος από τον Iannone, ήταν οι δυο Yamaha των Rossi και Lorenzo που κυριαρχούσαν στην πίστα.

 

Στην αρχή ο Lorenzo έδειχνε σημάδια από το ρυθμό που του χάρισε μια μεγαλειώδη νίκη στο Brno πέρυσι, προτού τον περάσει ο Valentino Rossi στα μισά της περίοδου.

Ο Ιταλός δεν έχει ξεχάσει τη μεγάλη διαφορά (πάνω από 10δ) που είχε πέρυσι από τον Lorenzo στην πίστα και ξεκίνησε δυνατά σήμερα.

 

Πολύ δυνατός ο Hector Barbera, ακολούθησε τον Dovizioso και κατάφερε να ανέβει στην 4η θέση με τον Ιταλό να καταλήγει στην πέμπτη.

 

Οι δυο τους έσπρωξαν τον Marquez μόλις στην έκτη θέση, με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας να έχει διαφορά εννέα δεκάτων από την κορυφή!

 

Ωστόσο ο 23χρονος έμεινε στην πίστα με το ίδιο σετ ελαστικών (ο Iannone ήταν με καινούργιο πίσω) δουλεύοντας κυρίως με το νου του στον αγώνα της Κυριακής.

 

Όπως και στον προηγούμενο Γύρο στην Αυστρία, ο Vinales ήταν κοντά στον Marquez με τη μεταξύ τους διαφορά να είναι κάτω από ένα δέκατο.

 

Η δεύτερη καλύτερη δορυφορική μοτοσυκλέτα ήταν του Scott Redding στην 8η θέση, αλλά και με διαφορά πάνω από μισό δευτερόλεπτο από τον Barbera.

 

Ο Dani Pedrosa - σε μια πίστα που του αρέσει πολύ - χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει ως σημείο αναφοράς του τον Vinales για να ανέβει στην 9η θέση, μπροστά από τον τραυματία Aleix Espargaro.

 

Ο Aleix τραυματίστηκε στην Αυστρία, όπως και ο Jack Miller, αλλά ο τελευταίος ενώ πήρε το πράσινο φως από τους γιατρούς, δεν είναι στην πίστα καθώς προτιμήθηκε από την ομάδα να ξεκουραστεί.

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Μoto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA