• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno MotoGP: ΕΔ2
Μαγικό σώσιμο από Marquez και 1η θέση!
Νέα 19/08/2016 - 17:11

Ο Marc Marquez έκανε για μια ακόμη φορά επίδειξη των ικανοτήτων του, κάνοντας ένα απίθανο σώσιμο στις ΕΔ2 πριν λίγο, για να ανέβει στη συνέχεια στην 1η θέση της λίστας με τους χρόνους!

 

Λίγο πριν μπει στα pits για να αλλάξει ελαστικό, ο Ισπανός κρατήθηκε πάνω στη μοτοσυκλέτα του με γόνατο και χέρι γλυτώνοντας ένα μεγάλο γλίστρημα που είχε στην 13!

 

Πέντε λεπτά πριν το τέλος ήταν ο Lorenzo στην πρώτη θέση, αλλά ο Marquez δεν είχε πει την τελευταία του λέξη! Στον προτελευταίο γύρο του έκανε 1:55:840 και άφησε πίσω του ένα δέκατο τον συμπατριώτη του.

 

Βελτιωμένος στο τέλος και ο Iannone, κατάφερε να περάσει τον Lorenzo και να πάρει αυτός τη δεύτερη θέση, ρίχνοντας τον περσινό νικητή του Brno, τον Jorge, στην τρίτη.

 

Εντυπωσιακός και στις ΕΔ2 ο Hector Barbera, κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 4η θέση, μπροστά από τον Rossi ο οποίος ήταν 5ος αλλά και μόλις τρία δέκατα από την κορυφή.

 

Ο Dovi έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην έκτη θέση, μπροστά από τον Aleix Espargaro και τον Bradley Smith, ο οποίος μπήκε σφήνα στις δυο Suzuki με τον Vinales να είναι ένατος.

 

Στη δεκάδα, στο τέλος, κατάφερε να μπει και ο απογοητευτικός μέχρι στιγμής Dani Pedrosa, σε μια πίστα που του αρέσει πολύ και είναι δυνατός.

 

Είναι ενδεικτικό της φετινής κατάστασης όμως, ότι η δεύτερη καλύτερη Honda, αυτή του Dani, ήταν στην 10η θέση και οχτώ δέκατα από την κορυφή!

 

 

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto2: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA