• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Μoto3: ΕΔ1
Τρεις κατασκευαστές στις πρώτες θέσεις!
Νέα 19/08/2016 - 11:20

Ο ενδέκατος Γύρος του Πρωταθλήματος ξεκίνησε, με τους οδηγούς της μικρής κατηγορίας να μπαίνουν στο συννεφιασμένο Brno για τις ΕΔ1.

 

Οι χρόνοι σταδιακά έπεφταν για να φτάσουμε στα τελευταία πέντε λεπτά όταν και είχαμε εναλλαγές στις πρώτες θέσεις, με τις διαφορές των έξι πρώτων να είναι στα έξι δέκατα!

 

Ο τελευταίος γύρος ήταν και ο καλύτερος για τον Enea Bastianini, ο οποίος έβαλε την Honda στην πρώτη θέση.

 

Ο Ιταλός είναι πολύ βελτιωμένος στους τελευταίους Γύρους, έχοντας ξεπεράσει τους τραυματισμούς του και θέλει να πάρει ακόμα ένα βάθρο, το τέταρτο στους τελευταίους πέντε αγώνες!

 

Η Mahindra είδε τον Pecco Bagnaia προς το τέλος να είναι ανεβασμένος, αλλά ο Jorge Martin ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση και ανέβηκε στη δεύτερη θέση!

 

Πίσω από την Mahindra του Ισπανού τερμάτισε ο Brad Binder, ο οποίος μαζί με τον Kornfeil - τον Τσέχο - ήταν ο πρώτος που έπεσε στο 2:08.

 

Δεν κατάφερε όμως να νικήσει τους δυο αντιπάλους του κι έμεινε τρίτος με διαφορά μόλις δυο δέκατα από την κορυφή και τον Bastianini.

 

Ο Kornfeil έμεινε τελικά στην τέταρτη θέση, ένα πάρα πολύ καλό ξεκίνημα πάντως για τον Τσέχο στο GP της πατρίδας του.

 

Στο Brno είναι και ο Karel Hanika, ο Τσέχος που έχασε τη θέση του στην Platinum Bay Real Estate (Mahindra) και επιστρέφει στην κατηγορία ως έκτακτη συμμετοχή.

 

Ο Hanika κατάφερε να πάρει την 19η θέση πάνω στην KTM που οδηγεί, αφήνοντας πίσω του 14 οδηγούς της κατηγορίας.

 

Η Honda είχε τις περισσότερες μοτοσυκλέτες στην πρώτη πεντάδα, καθώς πέρα από τους Bastianini και Kornfeil, ήταν και ο Navarro στις μπροστά θέσεις.

 

Ο άτυχος στην Αυστρία Ισπανός (έπεσε ενώ έκανε πολύ καλό αγώνα) ξεκίνησε δυνατά στην Τσεχία και στο τέλος πήρε την 5η θέση με διαφορά μισό δευτερόλεπτο από την κορυφή.

 

Από την έκτη ως την δέκατη θέση έχουμε Ιταλούς αναβάτες με πρώτο τον Nicolo Bulega, μπροστά από τους Bagnaia, Migno, Diggia και Antonelli που θριάμβευσε στον περσινό αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Brno MotoGP: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Brno: Η συνέντευξη τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA